Ontwerpleider civiel, Stedelijke ontwikkeling

0,30 EUR

Jij wordt enthousiast van het samenwerken met verschillende disciplines aan toonaangevende projecten. Jij krijgt de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan de plekken waar mensen graag willen zijn.
Wat ga je doen?

Als ontwerpleider civiel, heb je een uitgebreide en afwisselende functie. Je werkt aan integrale stedelijke ontwikkelingsprojecten, waarbij je het gehele ontwerpproces tot een succes maakt. Als een spin in het web koppel je alle technische disciplines aan elkaar en geef je vorm aan de stad van morgen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:
Samen met een projectleider doorloop je in het ontwerpteam met specialisten en ontwerpers het gehele ontwerpproces van schetsontwerp tot definitief ontwerp en ondersteun je bij het opstellen van een contract (RAW, UAV-gc)Je geeft sturing aan het ontwerpteam (tekenaars en specialisten)Je zorgt voor de planning en verzamelt alle benodigde (technische) informatie en eisen. Hiervoor weet jij (soms onder nodige tijdsdruk) de juiste mensen in te zettenJe vertaalt de eisen van de klant naar een uitvoerbaar ontwerp, waarbij je zowel op kantoor als op locatie werktJe stuurt, in het Engels, de tekenaars aan in ons Global Excellence Center in Roemenië aan en werkt met hen samen

Jouw adviesgroep kent 50 collega’s waarmee het prettig samenwerken is. De multidisciplinaire aanpak in zowel de publieke als in de private sector zorgen ervoor dat stedelijke ontwikkelingen opvallend, economisch efficiënt en duurzaam zijn. Daarin wordt meegenomen, klimaatadaptatie, de energietransitie en digitale innovatie. Opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, onderwijs- en zorginstellingen en industrie. Denk aan (her)ontwikkeling van locaties in de bebouwde omgeving, reconstructies van wegen, uitbreidingslocaties van bedrijventerreinen of aanpassingen van industriële sites. Vanuit samengestelde projectteams, met daarin ontwerpers en specialisten wordt er gewerkt aan het initiëren, ontwerpen, aanbesteden en begeleiden van civiele werken. Kortom een veelzijdige rol binnen een boeiende omgeving. Daarnaast loopt Arcadis voorop in digitalisering en daar kun jij bij aanhaken en jezelf verder in ontwikkelen. Naast thuiswerk, is er een werkplek in Rotterdam en Amsterdam.Wat vragen wij?

Als ontwerpleider civiel ben je enthousiast en gedreven, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, inhoudelijke kennis van Civiel/Infra projecten en goede organisatorische kwaliteiten. Met een praktische instelling weet je je processen snel eigen te maken. Je bent een teamspeler en probleemoplosser die het belang van data erkent en dit zal toepassen. Jouw profiel:
Hbo werk-en denkniveau, voorkeur opleiding civiele techniek of vergelijkbaarCirca 5 jaar werkervaring binnen een projectomgeving van infrastructurele of civiele projecten, als werkvoorbereider / ontwerper;goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;Kennis van en ervaring met diverse contractvormenkantgericht en pro-actief;praktische instelling en een probleemoplosser;bereid om op verschillende locaties/kantoren in Nederland te werken

Wat bieden wij? Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving. Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.   Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.
Contactinformatie

Heb je vragen of is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op met  Ron van Mourik, Corporate Recruiter, op telefoonnummerof via ron.vanmourik[at]arcadis.com. Ook voor andere vragen of mogelijkheden bij Arcadis help ik je graag verder. Ben je klaar om te solliciteren dan ontvangen wij graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-RON
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562771
    [ ]     61 bezoeken