Operator

contact met mij op 18.63 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt tapijt en kunstgras. Het is een innovatief  bedrijf, dat jou alle ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als operator zorg jij ervoor dat het productieproces goed verloopt, bij een van de grootste tapijtfabrikanten ter wereld.

Bij de productie van tapijt komt veel kijken. Er worden garens gemaakt en ingestikt. Het tapijt wordt daarna voorzien van harde rug, verpakt en verzonden. Dit gebeurt op verschillende afdelingen.

Samen met jou kijken we op welke afdeling jij het best kunt instromen, passend bij jouw vaardigheden en wensen!

Op jouw afdeling werk je samen met een leuk team van collega’s. Als operator ondersteun je bij de productie. Je bent er daarnaast verantwoordelijk voor dat de machines goed worden bediend en ingesteld. Je registreert de productiegegevens en je controleert of alles gebeurt volgens de procedures en werkinstructies. Ook doe je klein onderhoud aan de machines. Je hebt oog voor de kwaliteit van het productieproces en doet voorstellen om dit nog verder te verbeteren.

Spreekt dit je aan en is dit de baan die jij zoekt? Solliciteer dan meteen!

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleidingJe kunt zelfstandig werken, maar ook in een teamJe wilt in een 3 of 4 ploegendienst werkenJe vind het geen probleem om op zaterdag te werken wanneer nodigJe spreekt goed NederlandsJe woont in de omgeving Genemuiden, Staphorst, Meppel, Kampen of Zwolle


Arbeidsvoorwaarden

Salaris vanaf €2456 bruto per maand (incl. ploegentoeslag, 21 jaar en ouder)ReiskostenvergoedingMogelijkheid tot overwerkenUitzicht op een vast contract bij goed functionerenInformele werksfeerWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1303872          53 bezoeken