Operator

contact met mij op 18.63 EUR

Ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Reageer dan snel!

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een familiebedrijf ontwikkeld tot een speler van formaat op de Nederlandse markt met een van de modernste kozijnproducties. We zijn een informeel familiebedrijf waar iedereen meetelt. Binnen het bedrijf is er ruimte voor inbreng van ideeën en meedenken wordt zeer gewaardeerd. Dit alles samen met ruim 120 collega’s die iedere dag weer vol energie aan het werk gaan. Vanuit de personeelsvereniging worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd.

Functieomschrijving

Samen met je collega’s werk je in de kunststofproductie. Als operator sta je relatief vooraan in de productielijn, het is dus van groot belang dat alles goed doorloopt. In basis staan de programma’s voor de machines voorgeprogrammeerd maar het is aan jou om de CNC gestuurde machinale productielijn optimaal te laten werken. Werkzaamheden die o.a. voorkomen zijn:

Het bedienen en beladen van de machine;Het omstellen van de machine;Uitvoeren van kwaliteitscontroles;Het tijdig signaleren en waar mogelijk oplossen van storingen;Het bevoorraden van de machine;
Zodra het product op jouw afdeling klaar is gaat het door naar de volgende afdeling voor verdere bewerking. Op het einde van de rit is er een compleet kozijn/deur gereed dat transportklaar staat voor levering aan de klant.

Functie-eisen

Je hebt een technische mbo opleiding gevolgd,Jij hebt technisch inzicht en enige ervaring met machines.Affiniteit met het product is mooi meegenomen.Het werken in een 2 – ploegen rooster is voor jou geen probleem.Je spreekt de Nederlandse taal of zéér goed Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een fulltime baan voor lange termijnStartsalaris is afhankelijk van jouw ervaringJe bouwt 25 verlofdagen per jaar opJe krijgt een vakantietoeslag van 8,33%Je ontvangt een reiskostenvergoedingWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1303877          157 bezoeken