Operator

contact met mij op 19.54 EUR

Technisch Operator in Oss

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie die zich voornamelijk richt op de gezondheidsbranche.

Functieomschrijving

Als Operator ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van een proces volgens de voorschriften. Je beschikt over ervaring als operator of procesoperator. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de opstart van de lijnen, het uitvoeren van de processen en het documenteren en registreren volgens GMP (good manufacturing practice) en EHS (environment, health & safety) regels.

Je lost veel voorkomende storingen op, voert orderwissels uit (inclusief schoonmaak) en doet de Line Clearance. Je houdt je verder bezig met het ontdekken van problemen en bent in staat deze te vertalen naar mogelijke oplossingen. Je ondersteunt implementatieprocessen en zoekt actief naar proces- en werkverbeteringen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een operator level 3.

Functie-eisen

Als Technisch Operator voldoe je aan de volgende functie-eisen:

MBO werk- en denk niveau - diploma niveau 2/3/4 en VAPRO basis of VAPRO-A en Farmaceutisch Vakman of bereid deze te behalen;Zelfstandig als in teamverband te functioneren, analytisch, probleemoplossend vermogen (Yellow Belt) en leergierig;In staat om geavanceerde apparatuur te bedienen en storingen te verhelpen;In staat om met veranderingen (in een dynamische omgeving) om te gaan;Goede communicatieve en sociale vaardigheden en in staat om op adequate wijze feedback te geven en te ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

Als Technisch Operator bieden wij jou het volgende:

Marktconform salaris;Dienstverband van 40 uur per week;Werktijden: 06:30 - 15:00 / 14:45 - 23:15;Reiskostenvergoeding en voldoende doorgroeimogelijkheden;Kans op vast contract.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367452          50 bezoeken