Operator

contact met mij op 21.93 EUR

Vacature Operator in de omgeving van Hengelo

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgevers zijn diverse bedrijven in Hengelo en omgeving.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar operators voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Hengelo. Als operator ben je verantwoordelijk voor het beheren, bewaken en bijsturen van verschillende productieprocessen. Daarnaast zul je machines instellen, afstellen en ombouwen, kwaliteitscontroles en procesanalyses uitvoeren, en eventuele procesafwijkingen opmerken en corrigeren. Het is belangrijk dat je in staat bent om technische storingen op te sporen en op te lossen.

Functie eisen:

Voldoende werkervaring als operator;MBO 3-diploma, bij voorkeur met VAPRO A en/of B-opleiding;Bereid om in ploegendienst te werken;Fulltime beschikbaar;Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Gewenste vaardigheden:

Betrouwbaar;Kwaliteitsgericht;Teamspeler;Technisch.

Functie-eisen

Functie eisen:

De ultieme kandidaat voor deze functie beschikt over de volgende competenties:

Voldoende werkervaring als operator;Je hebt minimaal een MBO 3 opleiding afgerond, waarbij de voorkeur uit gaat naar een VAPRO A en/of B opleiding;Je bent bereid om in ploegen te werken;Je bent fulltime beschikbaar;Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Onze procesoperator is:

BetrouwbaarKwaliteitsgerichtTeamspeler

Arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijk salaris op basis van leeftijd en ervaring;Werken binnen een gezellig en betrokken bedrijf;Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld;Een vast contactpersoon bij Actief Werkt;Toegang tot een handige app waarin je salaris, gewerkte uren, vakantiegeld en meer kunt bijhouden.

Overige arbeidsvoorwaarden via Actief Werkt! zijn:

Opleidingsmogelijkheden vanuit Actief Werkt! op onze kosten;Toegang tot Studytube voor online trainingen om verder te ontwikkelen;Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;Opbouw van 8,33% vakantiegeld en 5 weken betaalde vakantie per jaar.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Hengelo

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1535078
    [ ]     113 bezoeken