Operator 5-ploegen

contact met mij op 21.2 EUR

Heb jij een grote affiniteit met techniek? Zoek je een werkgever die jouw ontwikkeling stimuleert? En wil je graag voor langere tijd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je komt te werken ontwikkelt en produceert flexibele verpakkingsfilms en folies. Vanaf de grondstof kunststof korrels tot aan plastic folie voor verschillende toepassingen; zowel voor levensmiddelenverpakkingen, als stretchfolie om producten op pallets te beschermen en veilig te vervoeren. Maar ook technische films voor de bouw of auto-industrie. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die het vaste team kan komen versterken in de 5-ploegendienst. 

Jouw takenpakket bestaat uit: 

Het draaiend houden van het productieproces;Het controleren of de machine goed draait en of deze technisch in goede staat is;Het bewaken van de kwaliteit van het product dat wordt geproduceerd;Het uitvoeren van controles;Het zelfstandig oplossen van storingen;Het uitvoeren van onderhoud en repareren van machines bij afwijkingen. 
Je komt te werken in een klein team waarbij er ruimte is voor ontwikkeling. Bij goed functioneren word je na je uitzendtermijn overgenomen en kun je gaan starten met een Vapro opleiding.

Functieomschrijving

Heb jij een grote affiniteit met techniek? Zoek je een werkgever die jouw ontwikkeling stimuleert? En wil je graag voor langere tijd aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

Een afgeronde (technische) MBO 3 opleiding;Ervaring binnen een productie omgeving en bereid om in de 5 ploegen te werken;Je neemt initiatief en voelt je verantwoordelijk voor het leveren van een kwalitatief goed product;Je beheerst de Nederlandse taal in woord.

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke baan met uitzicht op een vast dienstverband;Uitdagende functie waar ruimte is voor het nemen van initiatief in een enthousiast team;Een royaal startsalaris van €19,51 inclusief 28% ploegentoeslag;Reiskostenvergoeding, 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar;De ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld d.m.v. een Vapro opleiding;Enthousiast team en de leukste collega’s.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Gelderland - Apeldoorn
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484104          67 bezoeken