Operator A in opleiding

contact met mij op 20.66 EUR

Wil jij een loopbaan als procesoperator opbouwen? Behaal het MBO-2 Procestechniek diploma, betaal geen studiekosten, doe gaaf werk als operator A, bouw aantoonbare kennis en skills op en vergroot bovenal je marktwaarde. Een echte kickstart van je carrière!


Wat doe je als Operator A in opleiding?
Wij bieden je een traject van 2 jaar aan, waarin je start als leerling operator A. Je volgt een BBL-opleiding, wat inhoudt dat je gemiddeld 4 dagen per week werkt en 1 dag leert. Aan het einde heb je je MBO-2 Procestechniek diploma op zak en ben je gegroeid naar de functie van operator A (VAPRO A).

Je werkt bij één van onze opdrachtgevers. Op basis van jouw wensen, kijken we samen welke werkomgeving het beste bij jou past en welke werkgever voor jou in aanmerking komt. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkbegeleider, leert de productielocatie kennen én alle kneepjes van het vak.

De theorie kun je zowel klassikaal als via e-learning volgen. We bespreken graag wat jouw voorkeur is. Ook hierin wordt je begeleid door ervaren docenten.


Wat kun je?
Je wilt jouw loopbaan een boost geven. Iedere dag laat je zien wat je kunt, maar je wilt ook ontdekken wat je nog méér kunt. Die gretigheid, die ambities, die drive zoeken we in jou.
je hebt een VMBO-B, VMBO-GL of VMBO-K diploma;je hebt de ambitie om wat van je carrière te maken.

Wat krijg je?
Je bent ambitieus, wilt ontdekken en jezelf ontwikkelen tot (proces)operator. Daarvoor heb je de ruimte nodig en die ervaar je bij De Pooter. Je krijgt bij ons niet alleen een opleiding, maar álles is goed geregeld. Dat begint bij de zekerheid van een toffe baan, een goed salaris en een contract voor langere tijd. Daar bovenop krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
je start met een detacheringscontract voor 24 maanden;na 24 maanden en afronding van de opleiding krijg je een aantrekkelijk aanbod voor contractverlenging;een lekker salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;ploegentoeslag, afhankelijk van de ploegendienst waarin je gaat werken;pensioenopbouw vanaf dag 1;25 tot 30 vakantiedagen;opleiding MBO Procestechniek niveau 2 (t.w.v. ca. € 3.300,-).

Waar ga je werken?
Zodra je je hebt aangemeld, en je voldoet aan de startkwalificaties, nodigen we je uit voor een kennismaking. Op basis van jouw wensen, gaan we op zoek naar een geschikte opleidingsplaats. Via deze vacature solliciteer je dus 'open' voor een opleidingstraject tot operator A en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze voor een werkgever.

Wil je meer weten over de opleiding, over het sollicitatietraject, over ons aanbod… of heb je een andere vraag? Kijk even tussen onze veelgestelde vragen. Staat 'ie er niet tussen, aarzel dan zeker niet om even contact met me op te nemen.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Axel
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446403          71 bezoeken