Operator Bodemonderzoek - BAM Infraconsult

contact met mij op 133,56 EUR

Afwisseling met veel vrijheid. Dat kenmerkt deze functie waarbij je het ene moment een booropdracht uitvoert in het midden van een bos en het andere moment op een bouwlocatie van BAM of midden in een bewoond gebied staat. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Word dan operator bodemonderzoek bij ons!

Wat ga je doen?
Als operator bodemonderzoek houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:Je inspecteert de locatie waar je gaat boren en stelt de positie vast door middel van DGPS;Je voert grondboringen uit: machinale pulsboringen, maar ook waar nodig met de hand;Je bedient de machine en meet en registreert de voortgang. Tijdens het uitvoeren van de boringen “lees” je, voel je en beschrijf je de uitkomende grond: dit vertelt jou alles over de bodemopbouw en grondgesteldheid;Je plaatst waarnemingsfilters, meetinstrumenten en neemt grond- en watermonsters;Je rapporteert de onderzoeksbevindingen volgens de opgestelde opdracht en de voorgeschreven normen, KAM-richtlijnen en procedures;Je werkt samen met een collega-boormeester.
Ook kan je ingezet worden voor overige werkzaamheden zoals sonderen op land en water.

Wie zoeken wij?
We verwachten niet dat je bovenstaande werkzaamheden al onder de knie hebt (mag natuurlijk wel), maar we zijn bereid om jou alle kneepjes van het vak te leren. Het is belangrijk dat je een echte praktische aanpakker bent, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en bereid bent om veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast:Beschik je over mbo denk- en werkniveau;Heb je een rijbewijs BE op zak, liefst met een aanvulling CE;Ben je flexibel en bereid om te reizen door het land en soms een keer te overnachten.
Wat bieden wij?
Mooie projecten en een zeer hecht en gemotiveerd team vol expertises;Ontwikkeling! Via BAM Learning bieden wij verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;Dynamiek! Je werkt door heel Nederland en hebt een wisselende en vaak unieke werkplek. Uiteraard houden wij rekening met jouw woon/werkverkeer;Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (Bouw CAO) waarmee je recht op 25 vakantiedagen en 15 atv-dagen per kalenderjaar;Deelname aan Young BAM indien je 35 jaar of jonger bent. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche.
Over ons
De afdeling Bodemonderzoek van BAM Infraconsult voert in opdracht van BAM en externe opdrachtgevers geotechnisch bodemonderzoek uit met als hoofdactiviteiten sonderen en mechanisch boren. De afdeling bestaat uit circa 20 collega’s, bestaande uit sondeer- en boormeesters, uitvoerder, werkvoorbereider en projectleiders. Als Boormeester zijn jouw werkzaamheden afwisselend en ben je elke dag op pad. Je werkt altijd in twee- of drietallen.

In een snel veranderende wereld formuleert advies- en ingenieursbureau BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken. Onze projecten vinden dan ook vaak plaats in deze dynamische infrastructurele wereld waarbij we met een integrale, multidisciplinaire blik naar een project kijken. Op basis van onze ruime kennis en ervaring maken we een vertaling naar een, beheerbare, betaalbare en veilige uitvoering van geotechnisch bodemonderzoek. Voor kleine en grote opdrachtgevers.

Het hoofdkantoor van BAM Infraconsult is gevestigd in Gouda, met nevenlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Breda en Singapore. De afdeling Bodemonderzoek is gevestigd in Amsterdam waar vanuit je opereert.

Interesse?
Solliciteer online via onderstaande link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 934912          912 bezoeken