Operator - Florensis B.V.

contact met mij op 133.6 EUR

Operator
Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Operator een belangrijke rol in. Houd jij van techniek en vind jij het een uitdaging om het maximale uit een productielijn te halen? Grijp dan je kans! Op dit moment zijn wij, ter uitbreiding van het team, op zoek naar twee nieuwe collega’s.

PART-TIME (0,8 FTE) · HENDRIK-IDO-AMBACHT

Wat doe je als Operator bij Florensis?
Als Operator maak je onderdeel uit van de zaaiafdeling, waar onze producten machinaal gezaaid worden. Als Operator heb jij een belangrijke rol in de eerste cruciale stappen in het productieproces en het leggen van de basis voor een eindproduct dat aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Als operator houd je je bezig met:
Het instellen en bedienen van de machinesHet controleren van de werking en de voortgang en zo nodig bijstellen van de machines;Het voorkomen (d.m.v. inspecties en schoonmaak) en verhelpen van eerstelijnsstoringen aan de machines zodat processen veilig hervat kunnen worden en stagnatie tot een minimum beperkt wordt;Het verrichten van periodieke onderhoudswerkzaamheden;Het geven van werkinstructies aan enkele uitzendkrachten.Hierbij werk je nauw samen met je collega’s en kom je proactief met verbetervoorstellen om de werkprocessen steeds verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou als Operator?
MBO werk- en denkniveau;Technische affiniteit en/of ervaring;Ervaring met machines in de agrarische sector is een pre;Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;Bereid om te werken in ploegendiensten (dag-, avond- en nachtdiensten);Flexibele instelling om meer te werken in de piekperiodes en tijd op te nemen in de dalperiodes.Wat kun je van ons verwachten?
Een afwisselende functie binnen een dynamische, internationale en groeiende organisatie waarbinnen de lijnen kort zijn en de sfeer prettig en no-nonsense;Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen (bijvoorbeeld pensioen, ziektekostenverzekering, mogelijkheid om met korting te sporten);Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling (zoals deelname aan de Technical Academy);Een actieve personeelsvereniging (denk aan uitjes zoals karten, bowlen, skiën/snowboarden of culinaire workshops).
Informatie en solliciteren
Is dit helemaal jouw baan? En lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een gedreven team binnen Florensis? Reageer dan via de onderstaande link. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Ben van den Ende (Supervisor Sowing) telefoon 078-6233200. Een test kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 935232          921 bezoeken