Operator in opleiding

contact met mij op 21.93 EUR

Wil jij je ontwikkelen tot Operator?

Bedrijfsomschrijving

Opleidingsmogelijkheden tot Operator:

Wij bieden de opleiding van Operator A en B aan (MBO niveau 2 en 3). Je wordt tijdens deze opleiding begeleid op jouw werkplek door een erkend leermeester en krijgt (loopbaan)begeleiding van onze collega's.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je ontwikkelen tot Operator? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden zowel omscholing als bijscholing aan en met de opleiding Operator kun je in twee jaar tijd een erkend MBO diploma halen.

Functie-eisen

Wat doet een Operator?

Als Operator ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van een machinepark. Werkzaamheden die jij uitvoert zijn o.a.:

Je stelt de machines in en waar nodig bij;Je controleert de orders op aanwezigheid van materiaal en hulpstoffen;Je voert kwaliteitscontroles uit;Je grijpt waar nodig in en/meldt storingen;Je voert onderhoud uit aan de machine;Je volgt de richtlijnen van HACCP op.
Klinkt dit als iets wat jij graag zou willen doen en ben jij gemotiveerd om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Kosten en opleidingsduur:

Je hoeft zelf geen lesgeld te betalen. Boeken, kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voor rekening van Actief. Je werkt fulltime en besteedt ongeveer een dag per week aan zelfstudie. Binnen 2 jaar rond je deze opleiding af en ga jij aan de slag als operator. Instroommogelijkheden:Voor deze opleiding is wekelijks instroom mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Toekomstperspectief: Na het afronden van de opleiding kom je vaak vast in dienst bij één van onze opdrachtgevers. Ook is het mogelijk om door te stromen naar een vervolgopleiding (Operator niveau 3 of 4).

Overige arbeidsvoorwaarden via Actief Werkt! zijn:

Opleidingsmogelijkheden vanuit Actief Werkt! op onze kosten;Toegang tot Studytube voor online trainingen om verder te ontwikkelen;Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;Opbouw van 8,33% vakantiegeld en 5 weken betaalde vakantie per jaar.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Hengelo

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1535079
    [ ]     79 bezoeken