Operator Inspectie (drukkerij)

.... EUR

Grafimediabedrijf

Functiebeschrijving
Ben jij als grafisch vakman op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een ambitieus en innovatief bedrijf in een 2 ploegendienst? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je om je verder te ontwikkelen binnen deze drukkerij.

In deze zelfstandige en grafisch technische functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende inspecties en alle bijkomende werkzaamheden. Je controleert zowel manueel als ook geautomatiseerd de kwaliteit van de aangeleverd drukwerk.

Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines en de bijbehorende software. Je controleert tijdens de productie regelmatig de werking van het systeem en of kwaliteit voldoet aan de eisen. Je andere werkzaamheden zijn het zorgdragen voor een juiste administratie en draag je mede zorg voor ingangscontrole op te verwerken producten. Ook werk je het logboek en de productiechecklisten iedere dienst goed bij.

Daarnaast ben je ook flexibel om eventueel op andere afdelingen bij te springen. Om het team zo flexibel mogelijk in te kunnen zetten word je ingewerkt op meerdere machines. Afwisseling en flexibiliteit zijn kernwoorden die bij deze vacature horen.

Functie-eisen
Voor deze functie is het van belang dat je:


Een afgeronde opleiding hebt op (V)MBO 3 niveau
Beschikt over relevante werkervaring binnen een drukkerij omgeving
Een goed technisch inzicht hebt en affiniteit met geavanceerde machines en software hebt, meedenken met verbeteringen word hier zeer gewaardeerd
De Nederlandse taal goed beheerst
Flexibel bent en accuraat kunt werken
Fulltime (36 uur per week) beschikbaar bent en in een 2 ploegendienst wilt werkenArbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden conform Grafimedia CAO.


Werkdruk biedt de mogelijkheid de interviews op milieuvriendelijke wijze middels een video interview te laten plaatsvinden.Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90943593&t=101&cid=wdru-nl&vid=000073

Locatie: Noord-Holland - Haarlem
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275573          71 bezoeken