Operator Snoepproductie Sittard

contact met mij op 139.38 EUR


Wil jij werken in de leukste snoepfabriek van Nederland? Het internationale bedrijf Perfetti van Melle maakt al meer dan 100 jaar het lekkerste snoep en zoekt op de korte termijn enthousiaste medewerkers om de bestaande teams te ondersteunen! Als Operator bij Perfetti van Melle in Sittard draag je bij aan de zorgvuldige bereiding en productie van de bekende merken Frisk en Smint. Naast hard werken vindt Perfetti Van Melle het belangrijk om jou een fijne werkplek te bieden en dat jij je als persoon kunt ontwikkelen. Om die reden bieden zij diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Ben je benieuwd naar andere redenen waarom je bij Perfetti Van Melle wilt werken? Klik dan hier.Functiebeschrijving

Ben jij de persoon die op zoek is naar een droombaan in de snoepfabriek? En kennen de processen en machines geen geheimen voor jou? Dan komen wij graag met jou in contact. Je krijgt hier namelijk de verantwoordelijkheid om je eigen machine te bedienen in een mooie schone werkomgeving.

Hoe je verder jouw dag vult:Oplossen van kleine storingen
Kwaliteitscontroles uitvoeren en verwerken in het systeem
Verbetermogelijkheden signaleren en verbetervoorstellen doen

Functie-eisen

De Operators bij Perfetti van Melle zijn enthousiast en betrouwbaar. Om hier goed in het team te passen is het belangrijk dat je zelfstandig beslissingen kunt nemen, je nauwkeurig te werk gaat en een leuke collega bent. Verder is het belangrijk dat:Je een afgeronde technische opleiding hebt op mbo niveau 3 (bijvoorbeeld Vapro)
Je ervaring hebt in een productieomgeving
Je resultaatgericht te werk gaatWil jij werken bij Perfetti Van Melle in de functie van Operator? Neem dan gerust contact op met Robin Blans, bereikbaar via: 06 57 65 96 82Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een mooi internationaal bedrijf waar je volop kansen krijgt om je zelf te ontwikkelen. Binnen de organisatie heerst een prettige, familiare en collegiale sfeer. Er worden jaarlijks leuke activiteiten georganiseerd. Verder kan je rekenen op:Mooie functie in 3 ploegen met een mogelijke groei naar 5 ploegen medio 2020
Een basissalaris tussen de €2.000 en €2.600 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring
20% Ploegentoeslag o.b.v. 3-ploegen, bovenop het salaris
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij goed presteren
Personeelskorting op de producten van Perfetti Van

Locatie: Limburg - Sittard

Toegevoegd op 23 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975684
    [ ]     624 bezoeken