Orderpicker

contact met mij op 24.18 EUR

Ben jij opzoek naar een baan vol actie en lijkt het je leuk om met de heftruck of reachtruck door het magazijn te 'crossen'? Lees verder en ontdek hoe jouw baan als orderpicker eruit ziet!

Bedrijfsomschrijving

Welkom in de wereld van plastic en rubber! Bij dit bedrijf staat alles in het teken van het produceren van hoogwaardige plastic- en rubberproducten zoals emmers en bakken. Dit doen ze al meer dan 50 jaar. Maar het draait niet alleen om de producten; het draait om mensen zoals jij! Je komt te werken in een gezellig en hecht team, samen met zo'n 50 andere collega's. Dit bedrijf gelooft in groei en ontwikkeling. Als jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor een volgende stap in je carrière, dan wordt er actief met je meegedacht. Samen wordt er gebouwd aan een toekomst vol kansen en mogelijkheden!

Functieomschrijving

Je dagelijkse werkzaamheden zijn niet alleen gericht op het verzamelen en klaarmaken van bestellingen, jouw rol is veel meer dan dat. De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:

Orderverzameling: Met behulp van een scanner haal je de producten uit de stellingen. Dit kan handmatig zijn maar ook met een heftruck of reachtruck.Kwaliteitscontrole: Jouw scherpe ogen zorgen ervoor dat alleen de beste producten de klant bereiken.Verpakking en labeling: Je zorgt voor het zorgvuldig verpakken van bestelling zodat producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Teamwork: Je komt in een jong en dynamisch team te werken. Je leert van elkaar, motiveert elkaar en groeit samen als professionals.

Functie-eisen

Goede teamspeler; samenwerken zit in jouw bloedJe bent enthousiast en leergierig; je bent klaar voor nieuwe uitdagingen en leert snelBij voorkeur ben je in het bezit van een heftruck of reachtruckcertificaatBereid om in een verschoven dienst te werken waarbij je 3 dagen van 08:00 tot 17:00uur werkt ,één dag van 06:00 tot 15:00uur, en één dag van 13:00uur tot 22:00uur
Geen certificaten? Geen stress! Wij bieden je de kans om kosteloos via Effect je heftruck- en reachtruckcertificaat te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Hier word je gewaardeerd. Niet alleen met een salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Maar ook door het samen vieren van successen. Want die behaal je immers samen.

Een goed salaris en vele extra's. Je begint met een startsalaris van €13,00 bruto per uur. Al enige ervaring? Dan is dit bespreekbaarEen geweldige werksfeer: het draait hier niet alleen om het werk, maar ook om plezier maken met je collega'sKansen om te groeien: je kunt verschillende certificaten behalen via Effect zoals een heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat en BE rijbewijs. Wij betalen!Werk in een verschoven dagdienst zodat privé afspraken makkelijker in je agenda passenBij wederzijds goed bevallen kans op een vast contract, het gaat immers om een baan voor de toekomstJe kan rekenen op extra's zoals: werkschoenen, werkkleding en andere PBM's (deze worden volledig vergoed)Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Almelo

Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1692353
    [ ]     84 bezoeken