Packaging operator

contact met mij op 21.2 EUR

Wil jij werken bij één van de grootste aardappelproducenten ter wereld? Dan is deze vacature precies wat je zoekt!

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever zit gevestigd in omgeving Bergen op Zoom en is één van de grootste aardappelproducenten ter wereld. Ze maken diepgevroren frites in alle soorten en maten en voor alle gelegenheden. Wat denk je van onze Ziggy Fries, CrissCuts of Twister Fries. Ook leveren ze halffabrikaten voor soep, voor aardappelpuree of als bindmiddel. Ze zijn inventief en innovatief. Ze zijn dagelijks bezig om processen te verbeteren, producten en diensten, zodat we beter worden in wat we doen. Omdat iedereen daarvan profiteert. Van teler tot klant. De lange termijn is het startpunt voor ons denken. 

Functieomschrijving

In de functie van Packaging Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van de machines op de inpakafdeling. Daarnaast is het uitvoeren van controlewerkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het verhelpen van kleine storingen een onderdeel van je taken. Je rapporteert aan de Supervisor.

De functie wordt in 5-ploegendienst uitgevoerd, waarbij ook in de weekenden wordt gewerkt.

Hoe ziet je werk er uit?

Als Packaging Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en onder controle houden van het inpakproces;Samen met je collega’s, ook van andere afdelingen, streef je naar optimale resultaten;Je ziet waar zaken beter kunnen en neemt hiertoe dan ook initiatief;Je werkt volgens de vastgestelde procedures en richtlijnen en je zorgt dat de (voedsel) veiligheid gewaarborgd blijft;Ook voer je klein onderhoud uit aan de machines en assisteer je de technische dienst als dat nodig is;Je verricht schoonmaakwerkzaamheden en je zorgt ervoor dat jouw afdeling er altijd netjes bij ligt.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast, leergierig en je ben niet vies van hard werken;Je hebt een diploma op minimaal MBO-2 niveau;Opleiding en ervaring zijn belangrijk, maar we vinden je motivatie en inzet nóg belangrijker.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw potentiële nieuwe opdrachtgever en wij als Covebo vinden het belangrijk dat jij happy bent met je nieuwe baan. Naast een baan voor een langdurige periode bieden wij jou ook nog graag de volgende zaken aan:

Een marktconform salaris van €2600 - €2800 bruto per maand exclusief een ploegentoeslag van 30,8%;Reiskosten worden vergoed a €0,19,- per kilometer;25 vakantiedagen per jaar / vakantietoeslag 8,33%;Een fulltime dienstverband;Een contract via Covebo dat na een bepaalde periode wordt omgezet naar een vast contract bij de opdrachtgever;Mogelijkheid tot een auto van Covebo voor woon-werk verkeer;Werkkleding van de opdrachtgever óf van Covebo;Certificaten behalen via Covebo (o.a. VCA);Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling;Een vast contactpersoon vanuit Covebo die alles voor je regelt.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Kruiningen
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484100          43 bezoeken