Particulier Onderhoudsschilder regio Wageningen

contact met mij op 139.95 EUR

Bedrijfsomschrijving

Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten is een familiebedrijf in de uitzendbranche en werken in de regio's Overijssel en Gelderland. Wij staan voor persoonlijk contact met onze medewerkers en beschouwen hen dan ook als lid van onze Bouw-Zorg familie. Bouw-Zorg.nl vind dat je normaal en goed moet omgaan met je medewerkers.

 

Bij Bouw-Zorg.nl spreken we dan over de 5 S'en:

Snel reageren op vragen (binnen 4 uur)Stipt op tijd betalen (elke donderdag)Standaard een vast contactpersoon (Bouw :Jurgen / Zorg Diana)Sociaal (verjaardagen, gebeurtenissen, feestjes)Stimuleren en ondersteunen je bij je professionele groei.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Wageningen zoeken wij particuliere onderhoudsschilders.
Als onderhoudsschilder particulier zorg jij ervoor dat de klant weer met trots naar zijn eigen huis kan kijken. Jij zorgt ervoor dat je de wensen van de klant in kaart brengt en uitvoert. Kwaliteit staat hierbij voorop dus je levert strak en perfect schilderwerk waar de klant tevreden mee is.

 

 

Functie-eisen


Heb je een relevant diploma voor schilderwerkBen je in het bezit van een VCA-certificaat of wil je deze samen met ons behalenBen je in het bezig van een hoogwerker-certificaat of wil je deze samen met ons behalenWoon je in de omgeving van VeenendaalBeschik je over eigen vervoerWil je werken voor het leukste uitzendbureau van Deventer e.o.
 

Arbeidsvoorwaarden


Een fulltime baanEen marktconform salarisEen kleding-/gereedschapsvergoeding van €260 op jaarbasisWekelijkse uitbetaling van je salarisVakantiedagen8% vakantiegeldPensioenopbouwOpleidingsmogelijkheden voor VCA en/of hoogwerker-certificaatEen vast en vertrouwd aanspreekpunt
 

Sollicitatieprocedure

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Solliciteer dan op deze vacature via het onderstaande formulier of stuur je sollicitatie met cv naar info@bouw-zorg.

 

Locatie: Gelderland - Wageningen

Toegevoegd op 9 dagen geleden en vervalt op 12 June
Advertentie id: 979674
    [ ]     527 bezoeken