Passief inkomen met helium mining

.... EUR

Ben jij geïnteresseerd in het minen van Helium (HNT), maar is de instapdrempel op dit moment te hoog vanwege de investering die hierbij komt kijken zowel in tijd als in geld?
Voor een optimaal resultaat heb je niet alleen een dure miner, kabels en een antenne nodig, maar ook een heleboel kennis om alles goed op te zetten.

Heb je een goede locatie dan kunnen we wellicht samenwerken in ruil voor 30% van de opbrengst van de bij jou geplaatste Helium hotspot. Een passief inkomen zonder kosten!
Wat je er werkelijk mee verdient hangt heel erg af van je locatie. Een wat mindere locatie zou je alsnog 100 euro per maand kunnen opbrengen. Een goede locatie 200 tot 300 euro per maand.
En dat is enkel op dit moment. De waarde van Helium strijgt nog. Wanneer de waarde van de coins stijgen, strijgt ook jou verdienste! Want jij krijgt 30% van de verdienste in coins. Je wordt uitbetaald in Helium coins of per bankoverschrijving. Indien je besluit de Helium coins bij te houden in plaats van ze onmiddelijk te verkopen kunnen deze in verloop van de tijd nog veel meer waard worden. Wij helpen je met het opzetten van je wallet indien nodig.

Voorwaarden locatie:
- Het is mogenlijk om een antenne op het dak te plaatsen. Een dakkapel, schoorsteen of een plat dak is het handigste.
- Hoge appartementen kunnen ook. De antenne wordt dan geplaatst aan het balkon.

Goed om te weten: Bij het installeren worden er geen gaten geboort of andere schade toegebracht om de antenne te kunnen bevestigen.

Let op: Wij zijn geen particulier! Je krijgt van ons een contract zodat u weet dat u op ons kan rekenen!

Meer informatie kan u ook terugvinden op onze website Host-Spot dot.

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271220          143 bezoeken