Peugeot e-2008 GT Pack Pano-dak Carplay Alcantara etc

25.850, EUR

Met enige weemoed bied ik mijn geliefde Peugeot e-2008 GT te koop aan. Deze beslissing komt voort uit de aanschaf van een andere auto, waardoor deze auto naar een nieuwe eigenaar mag.

Belangrijkste Kenmerken:
• Model: Peugeot e-2008 GT
• Kleur: Een schitterende uitvoering in de optie kleur Vertigo Blauw.
• Bouwjaar: 2020
• Kilometerstand: 31650, met grote zorg bereden en onderhouden. Dealeronderhouden.. alle facturen hiervan zijn netjes bewaard en kan ik dus ook tonen. Zo is hij net voorzien van nieuwe Michelin voorbanden! 
• Uitrusting: Voorzien van alle moderne gemakken en technologieën die je van een hedendaagse elektrische auto mag verwachten, waaronder een intuïtief infotainmentsysteem, automatische klimaatregeling, en geavanceerde rijhulpsystemen. Verder zit die dik in de opties met onder andere een panoramadak, key less entry, draadloze oplader, bochtverlichting, verwarmde alcantara stoelen en de rest!

De auto biedt het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, stijl en duurzaam rijplezier. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke SUV of een betrouwbare en stijlvolle metgezel voor je dagelijkse woon-werkverkeer, deze Peugeot e-2008 voldoet aan al je wensen. Plus, met zijn opvallende Vertigo Blauwe kleur, zul je zeker opvallen. 
Als particuliere verkoper ben ik toegewijd aan een transparante en eerlijke verkoopervaring. Ik nodig je van harte uit voor een bezichtiging en proefrit, zodat je zelf kunt ervaren wat deze auto zo bijzonder maakt. Belangrijke vermelding, in de hoek van het linker achter-portier zit een klein deukje zonder lakschade (ook afgebeeld, foto 15/24). Lastig te zien maar uiteraard wel noodzakelijk te vermelden.

Alleen serieuze kopers graag - ik kan geen financieringen o.i.d aanbieden.

Met vriendelijke groet,

Johan


Vraagprijs:

Locatie: Gelderland - Arnhem

Toegevoegd op 10 dagen geleden en vervalt op 16 June
Advertentie id: 1880112
    [ ]     52 bezoeken