Picknicktafel - Arezzo - Aluminium - Rond - Lesli Living

995 EUR

Deze Arezzo picknickset is gemaakt van kunststof planken met aluminium onderstel, geschikt voor buiten gebruik en onderhoudsarm. Een mooie natuurlijke uitstraling en bied erg veel beenruimte. De Arezzo picknicktafel is een aanwinst voor iedere tuin!


Picknicktafel - Arezzo - Aluminium - Rond - Lesli Living
Arezzo picknickbank is gemaakt van kunststof planken van polywood met aluminium onderstel, geschikt voor buiten gebruik en onderhoudsarm. Een mooie natuurlijke uitstraling en bied erg veel beenruimte. De Arezzo picknickset is een aanwinst voor iedere tuin! Geschikt voor 8 tot 10 personen.


Bekijk dit product (of de rechthoek Arezzo) ook in onze Showrooms
Deventer - Tuimani Tuinexperts Woudenberg - Lawo Tuinmaterialen Appeltern - Tuinen van Appeltern Vianen (N-Br) - Sfeervol Buitenleven Lelystad - www.TuinenThee.com

Klik op de linkjes voor meer informatie betreft adres en openingstijden.


Wat is Polywood?


Polywood is een duurzame kunststof met de look en feel van echt hout.

De voordelen zijn legio: Het kan niet rotten of barsten zoals echt hout en kan onder vele weersomstandigheden buiten blijven staan. Een Polywood tafel of bank heeft dus de uitstraling van hout en het gebruik- en onderhoudsgemak van kunststof, hij is licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

Polywood is gemaakt van gerecyclede grondstoffen zoals bijvoorbeeld Petflessen en kunststof afvalmateriaal. Dit wordt eerst schoongemaakt en wordt dan samengeperst tot plaatmateriaal. Door het gebruik van gerecycled kunststof en afvalmaterialen is Polywood milieuvriendelijk en uiterst geschikt voor buitenmeubelen.


Onderhoudsvriendelijk


Polywood heeft weinig onderhoud nodig omdat het niet kan rotten of barsten. Polywood is bestand tegen UV-straling en verkleurd niet als het in aanraking komt met zonlicht. Het schoonmaken is eenvoudig. Een louw sopje is voldoende.

Wij adviseren u dan ook om geen hardnekkige schoonmaakmiddelen te gebruiken.


Specificaties Arezzo - Picknick Tuintafel - Rond
Diameter gehele set: 242 cm Zithoogte: 45 cm Diepte zitting: 28 cm Hoogte tafelblad: 75 cm Diameter tafelblad: 141 cm Breedte per plank: 14 cm Breedte opening: 55 cm Gewicht: 50 kg Materiaal frame: Aluminium Kleur Zwart Materiaal tafelblad en zitting: Polywood Kleur: Houtkleur 2 x instap uitsparing
Pluspunten van de Arezzo - Picknick Tuintafel - Rond
1 jaar garantie Gemakkelijk en snel te monteren Hoogwaardig kunststof tafelblad UV bestendig Sterk en Degelijk Aluminium frame, roest niet
Minpunten van de Arezzo - Picknick Tuintafel - Rond
De tafel is van kunststof gemaakt en kan bij hoge temperaturen smelten. O.a. door brandende sigaretten, hete pannen en/of door (wijn)glazen waarbij het glas als vergrootglas kan gaan werken en er een brandpunt kan ontstaan door de zon. Wij adviseren u dan ook onderzetters te gebruiken om brandpuntjes / smelten te voorkomen. Brandgaten vallen niet onder de garantie
Project tuintafel


De picknick tuintafel set Arezzo is door zijn stabiele en extra sterke tafelblad en frame uitermate geschikt voor projecten zoals: horeca gelegenheden, festivals, camping parken, evenementen, cafe's en restaurants.


Vragen?


Heeft u nog vragen over de ronde picknick tuintafel set Arezzo? Bel of mail ons, wij geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze.


Bekijk het filmpje voor meer informatie over de Picknicktafel- Arezzo:
Websitewww.gardeninteriors

Locatie: Limburg - Heel
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271187          95 bezoeken