Pijpfitter Rotterdam

contact met mij op 26.11 EUR

Zelfstandige pijpfitter gezocht voor de omgeving Rotterdam met aantoonbare ervaring in.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in industrieel onderhoud. De projecten bevinden zich voornamelijk in de regio Rotterdam-Rijnmond, met een focus op zowel industriële installaties en piping. Er wordt hier hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De sfeer is direct en goed. Bij wederzijdse tevredenheid behoort een dienstverband bij de opdrachtgever zeker tot de mogelijkheden.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Zelfstandig Pijpfitter op ZZP-basis die in staat is om zelfstandig en nauwkeurig te werken. Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van pijpleidingen. Je werkt op verschillende locaties en bent in staat om technische tekeningen te lezen. 

Monteren, installeren en onderhouden van pijpleidingen volgens specificaties en tekeningen.Diagnose stellen en reparaties uitvoeren aan bestaande pijpleidingen.Zorgen voor naleving van veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen.

Functie-eisen

Aantoonbare ervaring als pijpfitter.Zelfstandig kunnen werken.Kennis van verschillende materialen en technieken.In het bezit van eigen gereedschap en vervoer.Flexibel en bereid om op verschillende locaties te werken.VCA VOL-certificering is een vereiste als ZZP'er. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf. Als zelfstandig pijpfitter op ZZP-basis krijg je de mogelijkheid om jouw expertise in te zetten in diverse projecten. De vergoeding wordt besproken op basis van ervaring en prestaties.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Hoek

Toegevoegd op 21 dagen geleden en vervalt op 28 March
Advertentie id: 1827612
    [ ]     46 bezoeken