Proces operator mechatronica

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Een groeiende vestiging in De Kempen met een krachtige moedermaatschappij. Deze organisatie bevindt zich in de technische branche. Ze bewerken hier onderdelen voor met name de automotive industrie.
Hier wordt veelvuldig geïnvesteerd in nieuwe machines. Binnen de organisatie heerst een informele, betrokken werksfeer. Hier hebben ze een open deuren beleid, iedereen is gelijk aan elkaar. 

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio De Kempen zijn we op zoek naar een Proces operator mechatronica. Deze functie kan zowel met of zonder ervaring in de mechatronica vervuld worden. Je komt te werken in een nieuw geavanceerd machinepark en bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de processen. Je stelt zelfstandig de machines in, bewaakt het proces en bent verantwoordelijk voor het omstellen. Daarnaast voer je onderhoud en metingen uit en los je storingen op. 

Functie-eisen

Je staat ervoor open om in 3-ploegen te werken;Een afgeronde mbo opleiding (technische);Technische affiniteit/kennis;Communicatief vaardig in het Nederlands, Engels of Duits;Je gaat gestructureerd en secuur te werk;Als persoon ben je makkelijk in de omgang.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan met zicht op een contract bij onze opdrachtgever;Een marktconform salaris conform de CAO Metaal en Techniek;Een ploegentoeslag van 20%;Reiskostenvergoeding;25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384187          63 bezoeken