Procesoperator

contact met mij op 20.66 EUR

Ben jij in het bezit van je Vapro C, AOT of MBO4 WTB of Elektro aangevuld met Vapro B en daarnaast op zoek naar een uitdaging binnen een grote internationale organisatie? Solliciteer dan snel.


Wat doe je als Procesoperator?
Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de operationele controle en bediening van de installaties en apparatuur van jouw plant.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Controle-, bedienings-, storings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de installaties en apparatuur in de plant en het controleren en bedienen van de compressoren, pompen, ventilatoren en aanverwante apparatuur.Noteren van gevonden procesvariabelen.Controleren van diverse temperaturen, drukken en niveaus.Signaleren van storingen en lekkages.Assisteren van de hoofdoperator en bij algehele start en stop van procesinstallaties.In- en uit bedrijf nemen van plantinstallatieonderdelen.

Wat kun je?
Je werkt in volcontinu dienst en legt verantwoording af aan de (assistent) productiecoördinator van dienst. Het is verplicht dat je lid wordt van de noodorganisatie.

Daarnaast ben je communicatief ingesteld, kun je zelfstandig werken en overleg je gemakkelijk met collega's. Met jouw ambitie wil je vlot doorgroeien naar hoofdoperator.

De operator die wij zoeken heeft:
Een afgeronde MBO-opleiding procestechniek (VAPRO C of AOT) of een afgeronde MBO-opleiding WTB of elektrotechniek aangevuld met VAPRO B
Daarnaast heb je vergelijkbare werkervaring opgedaan, ben je flexibel inzetbaar en heb je kennis van de Engelse taal.


Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie in volcontinu dienst bij een groot internationaal bedrijf. Interesse? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet!

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen inzitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een internationale speler die kunstmest vervaardigt. Dit doen ze voor alle soorten gewassen binnen bijvoorbeeld de akkerbouw, glastuinbouw en melkveehouderij. De opdrachtgever maakt daarnaast deel uit van een wereldwijd netwerk en werken samen om op winstgevende en verantwoorde wijze enkele van 's werelds belangrijkste uitdagingen op te lossen: schaarste van ressources, voedselonzekerheid en verandering van het milieu.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Sluiskil
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446397          73 bezoeken