Procesoperator

contact met mij op 128.26 EUR

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, heb jij affiniteit met groente en fruit en hebben productiemachines geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een fulltime Procesoperator.

Bedrijfsomschrijving

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten, heb jij affiniteit met groente en fruit en hebben productiemachines geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een fulltime Procesoperator.

Onze opdrachtgever is een afzetorganisatie waarbij ruim honderden fruittelers zijn aangesloten. Het bedrijf draagt zorg voor de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Daarbij begeleidt het bedrijf het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie.

Functieomschrijving

Als Procesoperator geef je leiding aan de operators en heftruckchauffeurs in het voorsorteerproces. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van fruit. De afdeling is continu bezig om het proces te verbeteren en professionaliseren.

Je stuurt tussen de 5 en 7 medewerkers aan.Je coördineert de werkzaamheden van de operators en heftruckchauffeurs.Je zorgt dat alle hygiëne,- kwaliteits,- en ARBO-regels worden nageleefd.Je bent de verbindende factor tussen afdeling Aanbod, afdeling Verkoop, andere productieafdelingen en klanten.Je pakt processtoringen actief op en schakelt indien nodig met de afdeling Technische Dienst of externe partijen. Daarnaast begeleid je operators op technisch gebied.Je zorg dat de nodige veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Je overziet mogelijke risico’s en doet voorstellen in het kader van veiligheid. 
 

Hoe ziet jouw dag eruit:

Je stapt de productieruimte binnen en wordt meteen al aangesproken door een collega van de afdeling Aanbod. Er is een extra order voor een klant. Deze order moet vandaag worden voorgesorteerd op de juiste prijs,– kwaliteitverhouding voor de verkoop van de Elstar appel. Je schakelt direct met je collega’s en coördineert het proces. Je controleert tussendoor de KPI’s om vervolgens een vergadering in te stappen over investeringen en toekomstige onderhoudsplannen. Later in de middag komt er een kink in de kabel. Een onvoorziene technische storing aan de machine. Met jouw kennis en die van jouw collega’s analyseer je het probleem en schakel je direct met de juiste partijen om dit op te pakken. Op het einde van de dag neem je nog even de tijd om een ronde te lopen en check je de planning voor de volgende dag.

Functie-eisen

MBO+ werk,- en denkniveau, door opleiding of relevante werkervaring.Technisch en softwarematig inzicht.Je bent beschikbaar in 2 ploegen.Ervaring met het aansturen van mensen in een productieomgeving.Je bent een verbinder en sterke organisator.Je hebt een drive en mindset tot continue verbetering in werkprocessen.Je hebt een goede beheersing van het Nederlands, en bij voorkeur Engels en Duits.Ervaring in de sector is een pré.


Arbeidsvoorwaarden

Leuk team van collega’s.Passend salaris bij jouw ervaring.Ploegentoeslagen.Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.Werken op loopafstand van station Geldermalsen.Uitstekende faciliteiten, zoals een bedrijfsbrasserie.En het leuke is… korting op fruit voor thuis.
 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 – 7113714.

 

 
 
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 897797          519 bezoeken