Procesoperator

contact met mij op 132.39 EUR

Functieomschrijving

Gezocht: Een Procesoperator met oog voor kwaliteit, die er met zijn collega’s voor zorgt dat onze hoogwaardige grondstoffen op een verantwoorde manier gelost worden. Ben jij flexibel en een teamspeler die het team komt versterken dan is deze functie misschien wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als Procesoperator (kade) ben je verantwoordelijk voor het optimaal lossen van grondstoffen vanuit schepen, zodanig dat de grondstoffen efficiënt en effectief in de losbunkers worden gestort, tegen minimale kosten. Je ziet erop toe dat de grondstoffen worden gelost volgens de geldende (kwaliteits)eisen, voorschriften en randvoorwaarden. Je signaleert sterke en zwakke punten in dit proces en stelt verbeteringen voor. Kwaliteitscontrole van de aangevoerde grondstoffen en de borging van deze kwaliteit vormen een essentieel onderdeel van je werk.

Werkzaamheden als Procesoperator (kade):

Je zorgt voor een correcte lossing van schepen.Signaleren van afwijkingen in aangeleverde grondstoffen en bespreken met leidinggevende alsmede het doen van verbetervoorstellen.Verzorgt de monstername van de te lossen partijDraagt zorg voor een zo gering mogelijke stofoverlastDraagt zorg voor een schone en opgeruimde werkplekVerrichten van standaardcontroles voor het in gebruik nemen van de kraan en bobcatVerzorgen van het gebruikersonderhoud, verhelpen van kleine mankementenSignaleren en doorgeven van storingen en/of mankementen aan leidinggevende of technische dienstAssisteren van technische dienst bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
Dit staat op jouw cv:

MBO+ werk- en denkniveau.Ervaring met draadkraan en bobcat werkzaamhedenKennis van grondstoffen is een pré.Kennis van logistieke processen.Kennis van de agrarische sector is een pré.
Ben jij de procesoperator die we zoeken?

Reageer dan via onderstaande 'solliciteer button' of bel met mij (Fleur Verveld). Je kan me bereiken op 0546-533733 of mailen naar fleur.verveld@nl.randstad.com. Ik ga graag met jou in gesprek!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 926722          922 bezoeken