Productie Manager

contact met mij op 18.16 EUR

Johnson Matthey (JM) is momenteel op zoek naar een gemotiveerde en zelfverzekerde Production Manager voor Advanced Glass Technologies (AGT) in Maastricht.

Bedrijfsomschrijving

Johnson Matthey AGT is een zelfstandige business unit die hightech halffabricaten en eindproducten produceert voor de glas- en keramiekindustrie. Johnson Matthey AGT is tot mid 2022 een onderdeel van Johnson Matthey PLC, een wereldwijd bedrijf in een groot aantal verschillende markten, gericht op technologieën die een schonere en gezondere wereld mogelijk maken.

De JM AGT producten worden over de hele wereld op de markt gebracht en vinden hun weg naar de auto- en glasindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Maastricht en productielocaties bevinden zich in Nederland, Engeland, USA en diverse locaties in Azië.

Bij JM AGT in Maastricht werken zo'n 200 medewerkers. Als zelfstandige dochteronderneming van een dynamische, beursgenoteerde Britse multinational, en in 2022 onderdeel van de nieuwe Italiaanse eigenaar Fenzi (gespecialiseerd in glastoepassingen), combineert zij de voordelen van een multinational en een middelgrote onderneming. JM AGT is ISO 14001 gecertificeerd.

Functieomschrijving

Je zult 80 medewerkers aansturen, bestaande uit onder andere productiemedewerkers, teamleiders en productiespecialisten. Zij moeten erop aan kunnen dat jij zorgdraagt voor alle voorkomende problemen, om deze te voorkomen of een oplossing voor aan te dragen. Daarnaast dien je te zorgen dat de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid in de productieomgeving worden nageleefd. Door jouw samenwerking met collega’s van alle operations teams zorgen jullie voor tevreden klanten door een goede productie-uitvoering. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor:

Aansturen van de productieafdeling en haar teamleads, processleads en processpecialisten van beide afdelingen make-to-stock en make-to-order, zodat de kwaliteits- en productiedoelen en targets worden behaaldIdentificeren en evalueren van mogelijkheden om capaciteit en gebruik (mankracht, methoden en machines) te behouden en te optimaliseren ter ondersteuning van de productiedoelstellingenStakeholder in het proces van Management of Change, bijdragen aan de introductie en de optimalisatie van nieuwe producten of bestaande producten, apparatuur en processenOntwikkeling van de productieteams en individuen in het uitdragen van de kernwaarden van JM, zoals zelfstandigheid, klantgerichtheid, waarde creatie en continu verbeterenDefinieer, onderhoud en update richtlijnen binnen de productie. Ontwikkeling van strategische doelstellingen binnen het kader van het verantwoordelijkheidsgebiedAantrekken, behouden en managen van talent, behouden en verdere ontwikkeling van de skillsmatrix en productiekwaliteitsborging

Functie-eisen

JM is op zoek naar een sterke, zelfverzekerde leider met bewezen vermogen om effectieve relaties op alle niveaus in het bedrijf te beheren, samen te werken en te onderhouden. Naast deze houding zijn er nog een aantal andere punten die JM idealiter in een kandidaat ziet:

10+ jaar managementervaring in een (chemische) productieomgevingHBO diploma in chemische, proces- of industriële engineeringGoed ontwikkelde interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, in staat om teams en individuen te motiveren en te betrekken om resultaten te leveren en doelen te bereikenBewezen technisch en bestuurlijk inzichtUitstekende communicatieve vaardigheden, vloeiend in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondelingIn staat om relaties op te bouwen en te onderhouden binnen verschillende landen en culturenErvaren in Lean Managment, continu verbeteren en operational excellenceContinue inzet voor kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheidResultaatgerichte mindset: het bereiken van de doelstellingen gericht op tijd en met de hoogste kwaliteitsnormen zijn gesteld

Arbeidsvoorwaarden

Johnson Matthey AGT biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals:

Een fulltime dienstverbandEen werkomgeving waar jouw ervaring en expertise wordt gewaardeerdInspirerende werkomgeving, zowel professioneel als sociaalVeelzijdig werkveld
- Assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure - 

Sollicitatieprocedure

Indien je vragen hebt of de vacature wil bespreken, neem dan contact op met Erwin Amesz op +31 46 460 00 00 of info@approba.comWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Limburg - Maastricht
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271242          88 bezoeken