Productiemedewerker

contact met mij op 21.93 EUR

Kans op een rechtstreeks dienstverband. Nieuwleusen. Fulltime. Duurzame, maatschappelijke productie omgeving.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich inzet voor de maatschappij door hun duurzame producten en projecten. Bij onze opdrachtgever ben je elke dag bezig met de leukste kunststof producten in een gezellig team. Dit familie bedrijf bevindt zich al lange tijd in de kunststof industrie. De locatie in Nieuwleusen is niet zo maar een locatie, maar een circulair bedrijfspand, 'De duurzame kunststoffabriek'. En de fabriek zal binnenkort energie neutraal gaan produceren, iedereen hoort erbij en je bent zeer welkom!

Functieomschrijving

Ben jij een ware tovenaar met kunststof? Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een wereld vol kleur, vormen en creatieve mogelijkheden? Zo ja, dan hebben we een betoverende vacature voor jou: de functie van Productiemedewerker Kunststof!

Zoek jij een baan waarbij de kans groot is dat je op termijn rechtstreeks in dienst komt? Een werkgever die voor jou voldoende uitdaging biedt binnen een duurzame, maatschappelijke productieomgeving? Dan is deze opdrachtgever uit Nieuwleusen wat voor jou! Onze opdrachtgever is op korte termijn op zoek naar een productiemedewerker kunststofbewerking. Als kunststofbewerker draag jij bij aan het produceren van diverse kunststof producten. Door de diversiteit aan machines, is bijna geen dag hetzelfde in dit mooie duurzame bedrijfspand. Je gaat bijvoorbeeld kunststoflassen, assembleren of thermovormen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn flexibel in overleg in te plannen. Zo kan je 4 dagen 10 uur per dag werken of gewoon 5 keer 8 uur per dag. 

Functie-eisen

Je hebt interesse in kunststofJe hebt wiskundig/reken inzichtJe hebt enthousiasme voor techniek

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een baan met toekomstperspectief! Zij bieden jou graag een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Daarnaast kom je te werken in een gezellig team waar:

Een familiesfeer heerst;Men staat te popelen om jou te ontvangen;Een geweldige circulaire en duurzame werkplek op je wacht;Heel veel te leren valt over duurzame kunststoffen;Er tot slot kans is om op termijn rechtstreeks in dienst te treden.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Nieuwleusen

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 19 December
Advertentie id: 1535087
    [ ]     75 bezoeken