Productiemedewerker (3-ploegen)

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Een groeiende vestiging in De Kempen met een krachtige moedermaatschappij. Deze organisatie bevindt zich in de technische branche. Ze bewerken hier onderdelen voor met name de automotive industrie.
Hier wordt veelvuldig geïnvesteerd in nieuwe machines. Binnen de organisatie heerst een informele, betrokken werksfeer. Hier hebben ze een open deuren beleid, iedereen is gelijk aan elkaar.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio De Kempen zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Je gaat werken in een 2- of 3-ploegendienst.
Je zult volgens werkinstructie productiewerkzaamheden uitvoeren aan CNC bewerkingsmachines. Een greep uit de werkzaamheden is het op- en afspannen van producten en het uitvoeren van een kwaliteitscontrole.

Functie-eisen

Je staat ervoor open om in 2- of 3-ploegendienst te werken;Je hebt een VMBO diploma afgerond;Affiniteit en kennis van techniek;Je beheerst de Nederlandse taal;Je gaat nauwkeurig te werk.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan met zicht op een contact bij onze opdrachtgever;Marktconform salaris;Mogelijkheden voor het volgen van cursus en/of opleiding;Interne doorgroeimogelijkheden;20% ploegentoeslag;Reiskostenvergoeding;25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384181          69 bezoeken