Productiemedewerker 3-ploegen

contact met mij op 21.2 EUR

Dit bedrijf in Lelystad maakt een breed assortiment van maatwerkproducten. Het werken in de productie is hierdoor erg afwisselend.

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in Lelystad bestaat al heel lang en biedt maatwerkproducten van een specifiek soort materiaal. Het is geen lopende band werk, maar dit bedrijf maakt 9000 verschillende producten. Aan de productielijn maak je het hele product van A- Z samen met je team. Je werkt iedere dag aan andere producten en ziet het eindresultaat van je werkzaamheden. Als je dit leuk vindt, dan is dé baan voor jou!

Functieomschrijving

Als productiemedewerker 3-ploegendienst ga jij bij dit bedrijf in Lelystad aan de slag aan de productielijnen. Als productiemedewerker/machinebediende zorg je ervoor dat het eindproduct goed uit de productielijn komt. Verder zorg jij er samen met het team ervoor dat:

Er voldoende grondstoffen aangeleverd worden ten behoeve van de productie;Je het productieproces in de gaten houdt en waar nodig storingen aan de lijn oplost;Producten ingepakt worden;Stappen van het productieproces worden bijgehouden op administratief gebied (dit is niet moeilijk, maar moet wel nauwkeurig gebeuren).Bij alle werkzaamheden rekening wordt gehouden met de veiligheidseisen.
De werktijden zijn in 3- ploegendienst van maandag t/m vrijdag. Werktijden van 7.00 – 15.00 uur; van 15.00 – 23.00 uur en van 23.00 – 07.00 uur.

Functie-eisen

Al enige ervaring meeneemt vanuit een productieomgeving en je bent bekent met het werken met machines;Nauwkeurig kunt werken;De Nederlandse taal goed beheerst;Goed kunt samenwerken;Op korte termijn beschikbaar bent.

Arbeidsvoorwaarden

Een salarisindicatie van € 1900 - 2100 bruto per maand;Ploegentoeslag:
voor de dienst van 15.00 – 23.00 uur ontvang je het basisloon + 19%
voor de dienst van 23.00 – 07.00 uur ontvang je het basisloon + 29,5%
Een baan waar je per direct kan starten en voor langere termijn aan de slag kan;8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;Betrokken werkgever, een kopje koffie bij ons op kantoor staat altijd voor je klaar! 

Sollicitatieprocedure

Heb jij de nodige kennis in huis en ben jij geïnteresseerd in deze baan? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Stap 1. Solliciteer op deze baan via de sollicitatieknop.
Stap 2. Wij bellen je voor een telefonische kennismaking.
Stap 3. Wij plannen een persoonlijke kennismaking in bij FlevoDirect.
Stap 4. Wij stellen je voor aan je nieuwe werkgever en je gaat hier op gesprek.
Stap 5. Je krijgt de baan aangeboden en kan aan de slag!

Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten?
Geen probleem! Bel ons op T: 0320 - 74 88 00 of stel je vraag via WhatsApp T: 085 - 065 99 35.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484089          63 bezoeken