Productiemedewerker

contact met mij op 133.6 EUR

Wij jij aan de slag als productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden binnen een groot productiebedrijf in cosmetica en voedingssupplementen? Lees dan snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Ondernemend en creatief, maar ook ambachtelijk en toegewijd. Sinds 1915 staat onze opdrachtgever voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met hun 60 productie- en verpakkingslijnen maken zij meer dan 1500 producten voor private labels en A-merken: van voedingssupplementen tot medische hulpmiddelen, van farmaceutische producten tot cosmetica. Met ruim 200 medewerkers en de ambitie om de komende jaren verder te professionaliseren en een sterke internationale groei te realiseren is dit bedrijf een goede, stabiele werkgever met oog voor ontwikkeling te noemen. 

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever ga jij aan de slag als Bijhouder! Als bijhouder houd jij bij de diverse machines op de afdeling in de gaten of de boxen waarin het gereed product terecht komt, vol zitten. Als een box vol zit, vervang je deze met een lege box. Daarnaast houdt je de afdeling netjes en breng je goederen naar de juiste plek.

Functie-eisen

Het is voor deze functie belangrijk dat jij goed Nederlands of Engels spreekt, fulltime beschikbaar bent en er geen problemen mee hebt om in twee ploegendiensten te werken.

Arbeidsvoorwaarden

In de functie van Bijhouder krijg jij een bruto uurloon van €11,21, inclusief 14% ploegentoeslag. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, met een maximum van €6,40 per dag. Verder heb je binnen dit bedrijf goede doorgroeimogelijkheden en is het de intentie van het bedrijf om jou in dienst te nemen. Je werkt 40 uur per week in een twee ploegensysteem. De ene week werk je van 06:00 tot 14:30 uur en de andere week van 14:15 tot 22:45.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 935231          522 bezoeken