Productiemedewerker aluminium

contact met mij op 20.23 EUR

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van aluminium kasdeksystemen voor de tuinbouw. Daarnaast produceren zij miljoenen kilogrammen aluminium profielen voor technisch-industriële en bouwkundige toepassingen.

Functieomschrijving

Je bewerkt, vervaardigt, controleert, verpakt en labelt aluminiumonderdelen die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De werkzaamheden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken. De volgende werkzaamheden komen voor:
BorenPonsenZagenMetaal bewerkenRubbers plaatsen etc.

Tijdens je inwerkperiode zal je op alle afdelingen ingezet worden, zo wordt er gekeken waar je het meest affiniteit mee hebt.

Functie-eisen

VMBO werk- en denkniveauTechnisch achtergrond is vereistHet kunnen lezen van tekeningen en gebruik kunnen maken van meetgereedschap heeft zeker de voorkeur!Beheersing van Nederlandse taal zowel in woord als in geschriftFlexibel, bereid om in ploegendiensten te werkenStressbestendigJe beschikt over eigen vervoer (pré)

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil je aan de slag als productiemedewerker aluminium? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415800          39 bezoeken