Productiemedewerker Beton Senior

contact met mij op 128.26 EUR

Functieomschrijving

Een Productiemedewerker Senior Beton voor onze vacature in Vuren. Jij bent een echte doorzetter die graag aan de slag gaat in de betonproductie. Je komt te werken bij een opdrachtgever die dé specialist is in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Jouw functie wordt het vaktechnisch aansturen van productiemedewerkers en het bijsturen van het proces bij het produceren van kalkzandsteen of cellenbetonproducten.

Jouw toekomstige werkzaamheden:

Het vaktechnisch aansturen van productiemedewerkers;Het proces aansturen van het produceren van kalkzandsteen of cellenbetonproducten;Het uitvoeren van verschillende werkzaamheden bij nieuwe opdrachten;Het instellen/bedienen van de kritische onderdelen van apparatuur/installaties of het geven van aanwijzingen hiervoor;Het zicht houden op geautomatiseerde processen;Het verrichten van meervoudige werkzaamheden.Het verrichten van 1e-lijns onderhoud aan de machines.

Functie-eisen

Je bent een kei in het nemen van verantwoordelijkheid en het aansturen van een team. Je kunt goed analyseren en structuur brengen waar nodig. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding. Voor deze functie is ervaring in de betonproductie een vereiste.

Gewenste certificaten zijn:

Een BHV/EHBO-certificaat.Een Heftruck-certificaat.Een VOP-certificaat.Een VVI-certificaat.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris van € 2000,- tot € 2400- bruto per maand, exclusief ploegentoeslag van 28%, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ook bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reis- en onkostenvergoeding, en wordt er de mogelijkheid geboden tot een vaste aanstelling bij goed functioneren. Ben jij die harde werker die zich graag verder ontwikkelt in de betonproductie? Stuur nu je cv naar n.vandenherik@artiflex.com, wij nemen dan gegarandeerd contact met je op! Heb je vragen of neem je liever direct zelf contact op? Bel of WhatsApp dan naar 06 - 11651225. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van actuele vacatures https:www.facebook.com/
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 897796          527 bezoeken