Productiemedewerker Industrie 1500 NETTO Bonus

contact met mij op 18.63 EUR

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker in de industrie, deze werkzaamheden vinden plaats in het havengebied van Vlissingen.

De productiemedewerker is een allround collega die inzetbaar kan zijn bij diverse taken en werkzaamheden die wij uitvoeren in de steenkoolverwerking. Deze kunnen bestaan uit schoonmaak en opruimwerkzaamheden, het uitvoeren van kleine reparaties en ombouwwerkzaamheden, het bedienen van machines en installaties alsmede het uitvoeren van analyses t.b.v. kwaliteitscontrole.

Wie zoeken wij? Een enthousiaste allrounder die van aanpakken weet, iets technisch inzicht heeft en ook rekenkundig de cijfers in de juiste volgorden weet te plaatsen.

Iemand die bereid is om wisselende diensten te werken daar de werkzaamheden in een ploegendienst worden verricht. Ook iemand die zelfstandig werkzaamheden kan verrichten maar ook in een team kan functioneren. Kennis, ervaring en motivatie vinden wij belangrijker als diplomas hoewel het hebben van een geldig VCA-diploma (of de bereidheid dit op korte termijn te halen) gewenst is.

Het hebben van eigen vervoer is een must daar verbinding met openbaar vervoer zeer slecht is vanwege locatie in havengebied en werktijden.

In onze arbeidsvoorwaarden heb je onder andere recht op een ploegentoslag, 26 verlofdagen per jaar, vakantiegeld uitkering in mei, neem je deel in het pensioenfonds, bouw je na 6 maanden dienstverband een eindejaarsuitkering op van 4,5% over je brutosalaris en is er een reiskostenvergoeding.

Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld betaald overwerk te verrichten indien je dat graag wilt. Daarnaast ontvangt de juiste kandidaat na 6 maanden dienstverband een bonus die kan oplopen tot € 2.500 netto en word dit bedrag opgebouwd over de volgende 6.

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1303868          53 bezoeken