Productiemedewerker (langere tijd)

contact met mij op 18.63 EUR

Een leuke baan vol afwisseling in dagdiensten.

Bedrijfsomschrijving

Een organisatie in Apeldoorn waar iedereen net zo hard werkt en net zo hard mee lacht als hier aanleiding toe is. De communicatie is open en direct. Zit je ergens mee of loop je ergens tegenaan. Zeg het en je bent het kwijt. Of anders verwoord ‘’doe maar normaal, dat is al gek genoeg’’. Laten we het werk leuk houden!

Wat jouw mogelijke nieuwe werkgever doet?

Het afbouwen van producten op maat. Zie het als een groot bouwpakket. Op basis van een tekening bouwen zij een gedeelte voor verschillende voertuigen. Zij plaatsen verschillende onderdelen en kabels, totdat het gedeelte compleet is volgens tekening. Dit doen zij voor verschillende voertuigen. Het gaat om kleine series of echt maatwerk. 

Waar zij jou voor nodig hebben?

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen onderdeel, je ontvangt de bijbehorende instructielijst en gaat aan de slag. Dit doe je heel nauwkeurig, totdat alles op zijn plek zit. Je voert een kwaliteitscontrole uit en daarna ga je verder naar het volgende onderdeel. Afhankelijk van het product waaraan jij werkt, kost het assembleren van 1 onderdeel jou enkele uren tot enkele dagen.

De werkzaamheden voer je uit op maandag tot en met vrijdag. Je start om 7:30 uur en stopt om 16:45 uur. Op vrijdag start je op dezelfde tijd, maar stop je om 12:45 uur. Ben je mooi op tijd thuis om van jouw welverdiende weekend te genieten!

Functieomschrijving

Werken in Apeldoorn?
Zekerheid op uren en salaris?
Werken met jouw handen en geest?
Dagdiensten?
32 uur of 40 uur in de week werken met prettige collega’s en een goede werksfeer?

Ah fijn! Je leest verder! Bovenstaande kenmerken hebben jouw interesse gewekt! Pak een bak koffie, een glaasje water of iets anders en neem rustig de tijd om de vacature goed door te lezen. Het kan namelijk zo maar zijn dat je nu gaat lezen wie jouw toekomstige werkgever is en wat je daar mag gaan doen.

Functie-eisen

Als eerste een goed humeur! De werksfeer goed houden is lastig met mensen die een slecht humeur hebben. Van iedereen wordt verwacht bij te dragen aan een positieve en goede werksfeer. Dus ook van jou als nieuwe collega!

Verder herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

Je werkt graag met jouw handen, maar ook met jouw hoofd;Nauwkeurig werken past bij jou;Je hebt technische affiniteit, maar bent geen specialist. Ja ervaring met bouwpakketten, complexe lego pakketten en zelfs het structureel in elkaar zetten van IKEA pakketten tellen wij ook mee!Je zoekt stabiliteit, zekerheid en een baan voor een hele lange tijd.Het thuisfront moet er geen bezwaar tegen hebben dat jij op vrijdag om half 2 al weekend hebt en vraagt of ze op vrijdagmiddag mee gaan om wat leuks te gaan doen.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan voor een lange tijd met zekerheid op de te werken uren. De eerste 7 maanden werk je via ons. Na deze periode ontvang je een contract vanuit onze opdrachtgever.

Een startsalaris van 12 euro bruto per uur. Na de eerste 7 maanden krijg je een salarisverhoging;25 vakantiedagen op jaarbasis;8,33% vakantiegeld;De mogelijkheid een cursus of opleiding te volgen;Een gezellige werkplek en goed gehumeurde collega's;Afwisseling in werkzaamheden en uitdagingen;Een langer weekend dan de meeste mensen hebben.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1303869          71 bezoeken