Productiemedewerker Noord-Holland

contact met mij op 139.08 EUR

Ben jij opzoek naar productiewerk in de regio van Noord-Holland Noord? Heb jij geen problemen om in een koude omgeving te werken? Wil je graag in de voedingsindustrie werken en ben je in het bezit van eigen vervoer? Dan past de baan als productiemedewerker in de regio Alkmaar/Hoorn perfect bij jou!Een baan in de productie in de regio van Alkmaar of Hoorn geeft je de kans om te werken in de voedselindustrie waar je aan de slag gaat bij grote bedrijven binnen deze sector. Daarnaast heb je de kans om te werken in flexibele uren waar je zelf je voorkeur kan aangeven. Zoek jij een baan voor enkele avonduren of in het weekend? Of juist een baan waar je 24 uur kan maken? Dit kan beide en aan flexibiliteit zijn ook nog eens extra toeslagen verbonden!Dus, zoek jij:- Een baan in de regio Noord-Holland?- Actieve baan als productiemedewerker?- Fijne toeslagen op onregelmatige tijden?En, beschik jij over:- Een goede mentaliteit en kun je hard werken?- Eigen vervoer (auto)?- Beheersen van de Nederlandse of Engelse taalTwijfel dan niet en solliciteer direct!Dan gaan wij jou helpen om de juiste (bij)baan te vinden in de regio van Noord-Holland Noord. Meld je vandaag nog aan, stuur je CV mee via de ‘solliciteren’ button en wij zullen zo snel mogelijke contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Bel dan naar 020-3420947 of stuur me een whatsapp-bericht via 06-30331950. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar productiewerk in de regio van Noord-Holland Noord? Heb jij geen problemen om in een koude omgeving te werken? Wil je graag in de voedingsindustrie werken en ben je in het bezit van eigen vervoer? Dan past de baan als productiemedewerker in de regio Alkmaar/Hoorn perfect bij jou!

Een baan in de productie in de regio van Alkmaar of Hoorn geeft je de kans om te werken in de voedselindustrie waar je aan de slag gaat bij grote bedrijven binnen deze sector. Daarnaast heb je de kans om te werken in flexibele uren waar je zelf je voorkeur kan aangeven. Zoek jij een baan voor enkele avonduren of in het weekend? Of juist een baan waar je 24 uur kan maken? Dit kan beide en aan flexibiliteit zijn ook nog eens extra toeslagen verbonden!

Dus, zoek jij:
- Een baan in de regio Noord-Holland?
- Actieve baan als productiemedewerker?
- Fijne toeslagen op onregelmatige tijden?

En, beschik jij over:
- Een goede mentaliteit en kun je hard werken?
- Eigen vervoer (auto)?
- Beheersen van de Nederlandse of Engelse taal

Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Dan gaan wij jou helpen om de juiste (bij)baan te vinden in de regio van Noord-Holland Noord. Meld je vandaag nog aan, stuur je CV mee via de ‘solliciteren’ button en wij zullen zo snel mogelijke contact met je opnemen. Heb je nog vragen? Bel dan naar 020-3420947 of stuur me een whatsapp-bericht via 06-30331950.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog!

Locatie: Noord-Holland - Hoorn
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 973576          559 bezoeken