Productieplanner

contact met mij op 20.37 EUR

Veelzijdige functie planner en hoofd productie.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant produceert houten cabines, lockers en garderobes in sporthallen, zwembaden, scholen en op campings. De opdrachten bevinden zich in Nederland, België en Duitsland.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren productieleider en planner. Deze veelzijdige functie is per direct en voor lange termijn beschikbaar, ter vervanging van iemand die in 2024 met pensioen gaat. 

Jouw taken zullen o.a. het aansturen en het plannen (dag- en weekplanning) van het productiepersoneel zijn. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen over de productie en heb jij overleg met de werkvoorbereiders. Problemen signaleer jij en je zoekt naar oplossingen, zodat het productieproces goed kan verlopen. Je verzorgt de machine onderdelen en gereedschap inkoop. Tevens behartig jij de veiligheidsvoorschriften, contoleer je de kwantiteit en kwaliteit van grondstoffen en materialen en houd je de voorraden bij. Daarnaast ben jij ook het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en plan je montage afspraken in. Jij plant en stuurt de buitendienstmonteurs aan, waarbij je op de hoogte bent van evt. problemen en samen zoekt naar oplossingen. 

Functie-eisen

Je bent fulltime beschikbaar, maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur (37,5 uur per week);De functie als planner in combinatie met leidinggeven is je niet vreemd, je wilt hier graag in verder groeien;Je beheerst de Nederlandse taal, Duits en Engels is een pre; Stressbestendig, probleemoplossend en communicatief vaardig; 

Arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijk salaris tussen de €15,- en €21,50 euro per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring;Je komt te werken bij een fijne werkgever met een gezellige en informele werksfeer;Deze baan is voor lange termijn met de behoefte om iemand over te nemen en op (vast) contract te nemen.
Overige arbeidsvoorwaarden via Actief Werkt! zijn:

Opleidingsmogelijkheden vanuit Actief Werkt! op onze kosten;Na 8 gewerkte weken bouw je pensioen op;Opbouw van 8,33% vakantiegeld en 5 weken betaalde vakantie per jaar;Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Hengelo

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 20 December
Advertentie id: 1425583
    [ ]     90 bezoeken