Project Manager

contact met mij op 19.77 EUR

Voor een van onze klanten in Zeeuws Vlaanderen zijn we op zoek naar een Project Manager

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Voor een van onze klanten in Zeeuws Vlaanderen zijn we op zoek naar een Project Manager.

Functieomschrijving

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van alle aspecten van een project door middel van people-, contract- en riskmanagement. Projecten worden voorbereid en conform geldende interne normen, procedures, systemen en lokale wetgeving uitgevoerd. Je communiceert met de klant, je initieert, kijkt vooruit en draagt oplossingen aan. Tegelijkertijd ken je de eisen en wensen vanuit de operatie. Je bent de schakel tussen field en office. Draagt bij dat met elkaar het project veilig uitgevoerd wordt en wordt opgeleverd volgens de overeengekomen contracteisen.

Functie-eisen

Minimaal een HBO-diploma binnen een technisch vakgebied en minstens 5 jaar werkervaring;Affiniteit hebt met hijskranen en zwaartransportCommunicatieve vaardigheid naar verschillende lagen in de organisatie en je team;Oog voor kwaliteit, veiligheid en risicobeheer;Leiderschapskwaliteit, strategisch inzicht en bereidheid om het voortouw te nemen;Vloeiend in Engels in woord en geschrift


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384165          42 bezoeken