Projectleider Installatie Dak

.... EUR

Wij zoeken een Projectleider Installatie / Dak die de verantwoordelijkheid draagt voor de juiste kwaliteit en het juiste rendement van de projecten die onder zijn/haar leiding worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de projectleider voor goede afstemming met de opdrachtgever het het aansturen van de uitvoerders en werkvoorbereiding.

Onze opdrachtgever installeert Klimaatinstallaties; Elektrotechnische installatie maar ook Service en Onderhoud Gebouwen. Duurzame techniek is van groot belang. Bij deze opdrachtgever wordt een breed aanbod verzorgd, namelijk: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, de particuliere sector en de industriële sector. Voor hen is duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid de primaire uitgangspositie. Onze opdrachtgever is een bedrijf met circa 100 medewerkers verdeeld over diverse bedrijfstaken / disciplines.Functiebeschrijving

Je werkt aan E & W en Dakwerk projecten van verschillende grootte, zowel in omvang als budget. De werkzaamheden strekken zich uit over de provincies Noord en Zuid Holland en Utrecht. Waarbij het merendeel van werk zich in de regio Amsterdam afspeelt. Naast het goede verloop van het werk ben je in de functie tevens verantwoordelijk voor het onderhouden van de klant relatie en vanuit deze relatie nieuw werk te acquireren. Als projectleider rapport je direct aan de divisieleider.


Functie-eisen

Je hebt ruime ervaring in de rol van projectleider op kleine en middelgrote projecten, diploma's op het gebied van dak en/of installatietechniek en ervaring in de renovatie- en onderhoudsbranche. Je weet mensen te enthousiasmeren en met het team naar het juiste doel te werken. Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk, kunt organiseren, bent stressbestendig en klantgericht. Ben jij iemand die staat voor het optimale resultaat, een enthousiast team en ben je ambitieus? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Je bent verantwoordelijk voor:


De efficiënte en rendabele uitvoering van projecten volgens opgegeven specificaties en planning en budget.
Het aanspreek punt zijn voor de opdrachtgever en belanghebbenden.
Controle op correcte calculaties inzet van mensen en middelen.
Het organiseren en voeren van na-calculatie en project evaluaties.
Het aan sturen van het team van uitvoerders en werkvoorbereiding op de verschillende projecten.
Input leveren aan de divisieleiding voor evaluatie en ontwikkeling van de projectmedewerkers.
Het beoordelen en (deels) afhandelen van klachten.
Uitvoeren van het gestelde beleid, procedures controleren en het borgen van ISO normen, VCA en het bedrijfsreglement
Bewaken/handhaven wet- en regelgeving
ArbeidsvoorwaardenEen auto van de zaak en een smartphone
De Cao Metaal & Techniek
Diverse collectieve werknemersverzekeringen (ANW / Zorg)
Een fulltime functie voor 40 uur
Een marktconform salaris
Je start via iDealMatch en na goed functioneren zal je in dienst treden bij de opdrachtgever
Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
Werktijden tussen 07.00 uur en 16.30 uur, afhankelijk van de opdracht en duur
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingenWebsitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90841825&t=101&cid=idea-nl&vid=zoetermeer+%28hk%29

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1273934          38 bezoeken