Projectleider ruimtelijke ordening

contact met mij op 18.16 EUR

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven projectleider met een helikopterview? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans, lees snel verder!

Met jouw innovatief vermogen en kwaliteitsgerichtheid coördineer je het opstarten en in uitvoering brengen projecten/transformatie en controleer je de voortgang en kwaliteit van het proces. Hierbij zorg je voor een goede en zorgvuldige vertaling en uitvoering van de ontwikkelbesluiten. Jouw kennis en ervaring over het buiten en stedelijk gebied complementeren het projectteam. Als aanspreekpunt verzorg je de interne en externe communicatie naar alle betrokken partijen.

Jij wordt enthousiast van projecten waarbij je het proces scherp in de gaten houdt en constant schakelt met de politiek. Jij bent op je best als je je bezig mag houden met opdrachten die lokaal gevoelig liggen en maatschappelijk impact kunnen hebben. Een leuke job, waar veel uitdaging in zit.

Uiteraard ben je op de hoogte van de vastgestelde wet- en regelgeving. Je werkt graag in een team, bent communicatief sterk en je hebt een gezonde dosis durf en enthousiasme!

Functie-eisen

Een baan als projectleider is je op het lijf geschreven. Jij weet feilloos de processen in de juiste banen te leiden. Je bent geduldig, je houdt ook in onverwachte situaties het hoofd koel en je kunt snel schakelen. Jij denkt altijd in mogelijkheden en niet in problemen. Dat ben jij!

verder neem je het volgden mee:

Afgeronde HBO- of WO opleiding (ruimtelijke ordening of planologie) Minimaal 5 jaar relevante ervaring . Ruime relevante werkervaring met projectmanagement. Kennis van relevante wet- en regelgeving De beschikking over de competenties: probleemanalyse, plannen en organiseren, flexibel gedrag, groepsgericht leidinggeven; sociabiliteit, organisatiesensitiviteit, klantgerichtheid, gestructureerd, proactief en resultaatgericht, schakelen tussen belangen, overtuigen en besluiten durven nemen . En vooral beschik je over sterke sociale en communicatieve vaardigheden en inspirerend leiderschap. Optreden als voorzitter De persoon moet multifunctioneel inzetbaar zijn

Arbeidsvoorwaarden

Wij kennen de gemeente als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als professional door je persoonlijke recruiter en accountmanager. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Daarnaast kan je rekenen op: Zo kun je bij ons rekenen op:

Een bepaalde tijd contract met de optie tot een vast contract bij Samen Professionals Fulltime functie bij deze opdrachtgever. Een salaris tussen de € 2.973 en € 5.169,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (functieschaal 11, aanloopschaal 10). Deze functie is nog niet definitief ingedeeld, het gaat hier om een voorlopige inschaling.
Het salaris en de (aanloop)schaal is afhankelijk van opleiding en ervaring
Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO Flexibele werktijden, doordat we zoveel mogelijk digitaal werken, kun je plaats- en tijdsonafhankelijk werken.
Solliciteer dan direct en we maken graag kennis met je!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Oisterwijk
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271247          85 bezoeken