Projectmanager

contact met mij op 18.59 EUR

Organisatie
Multinational


Functiebeschrijving
Als jij het in je hebt om een combinatiefunctie in te vullen, waarbij planning, daadkracht, controle en een vleugje creativiteit centraal staan, dan ben je al halverwege. Daarnaast ben je gewoon leuk, hardwerkend, commercieel en is plannen en organiseren jouw tweede natuur. Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in de regio Utrecht? Dan brengen wij je graag in contact met onze klant!

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren van projecten van uiteenlopende groottes binnen de vooraf afgesproken scope, tijd, kwaliteit en budget. Hiermee werk je nauw samen met jouw collega's uit de studio en zorg je voor een creatief en kwalitatief eindresultaat waarbij je streeft naar optimale klanttevredenheid.

Daarnaast krijg je energie van het begeleiden van trafficorders, waarbij de mogelijkheden in de 'productiewereld' jou niet onbekend zijn.

De binnenkomende opdrachten, neem je met de Studio Coördinator door waarna je hier zelfstandig vervolg aan geeft. De opdrachten kunnen zowel online als offline van aard zijn. Jouw expertise ligt op het gebied van projectmanagement en je bent goed in het meedenken en adviseren van (online) communicatieoplossingen. Je draagt zorg voor de communicatie met klanten en de bijkomende administratie, facturatie en behandelen van binnenkomende mails. Jouw (de)briefings en offertes zijn kwalitatief tiptop in orde - de focus ligt hierbij op tijd, budget en kwaliteit. Je deelt en communiceert project statussen en de bijbehorende klantcommunicatie met de DTP'ers, vormgevers en de art-director.

Tijdens klantgesprekken signaleer je kansen voor nieuwe opdrachten en volgt deze direct zelfstandig op.

Het betreft een hybride functie. Je werkt 2 tot 3 dagen vanuit huis en de overige dagen bij de opdrachtgever in Utrecht.
Functie-eisen
De ideale kandidaat:

heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
is bij voorkeur gewend aan het werken in een corporate omgeving en je kunt omgaan met verschillende stakeholders;
is op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van off- en online vormgeving en kunt hierbij in concepten en het grotere geheel denken;
plannen, structuur aanbrengen en punctualiteit is je tweede natuur;
is representatief en is een professionele gesprekspartner voor zowel de klant als collega's;
is stressbestendig en kan goed omgaan met (snel naderende) deadlines;
werkt oplossingsgericht en kan situaties communicatief goed inschatten richting klant en collega's;
heeft een commerciële, resultaatgerichte instelling;
uitstekende beheersing van de Nederlandse taal goed in woord en geschrift (en bij voorkeur ook Engels);
is fulltime beschikbaar;
woont in de omgeving van Utrecht
Arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 14 juli 2022.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen €2750,- en € 3500,- bruto per maand. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl.

Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met ons!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=105463000&t=101&cid=modu-nl&vid=000303

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301296
    [ ]     70 bezoeken