Projectmanager

contact met mij op 18.59 EUR

Organisatie
Multinational


Functiebeschrijving
Ben jij als Projectmanager degene die creatieve projecten kan managen binnen de vooraf afgesproken scope, tijd, kwaliteit en budget? Regelen, plannen, organiseren, klantcontact onderhouden, zorgen dat alles binnen de projecten op rolletjes loopt. Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in de regio Utrecht? Dan brengen wij je graag in contact met onze klant!

Voor het hoofdkantoor van deze mooie groeiende organisatie zoeken wij een Projectmanager die onderdeel uit maakt van een multidisciplinair team van liefst 75 creatieve communicatieprofessionals. Vanuit deze locatie worden meerdere klanten bediend met diverse communicatiediensten, zowel online, offline als in de combinatie. Het team bestaat o.a. uit een art director, fotograaf, animator, videograaf, projectmanagers en vormgevers met ieder hun eigen expertise.

Als Projectmanager werk je dagelijks aan verschillende projecten. Je draagt zorg voor het soepel communiceren met klanten en collega's die aan de opdrachten meewerken. Jouw focus ligt daarbij op tijd, budget en kwaliteit.

In afstemming met de Studio Coördinator ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van een projectteam dat de juiste specialismes en capaciteiten bezit, om zodoende het project tot een goed einde te kunnen brengen.
Je neemt samen de binnenkomende opdrachten door en je geeft daarna zelfstandig vervolg aan de ingeplande opdrachten. Je draagt zorg voor het opstellen van kwalitatief hoogwaardige (de)briefings en offertes die kloppend en winstgevend zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van deadlines, correctheid van haalbare planningen (inclusief ureninschattingen en urenregistratie van de creatieven) en budgetten en voert daaropvolgend de facturatie uit.

Daarnaast signaleer je commerciële kansen en weet deze zelfstandig of samen met de Studio Coördinator of Manager Cross Media te benutten.

Het betreft een hybride functie. Je werkt 2 dagen vanuit huis en de overige dagen op een locatie in Lelystad of Den Bosch.
Functie-eisen
De ideale kandidaat:

heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en vijf jaar relevante werkervaring (aan bureauzijde)
heeft kennis van en affiniteit met een of meerdere gebieden als, on- en offline vormgeving, print- en drukwerk, online applicaties en middelen en video en fotografie
heeft kennis van ontwikkelingen op eigen specialisme gebieden en concurrerende grafische en online bureaus
heeft ruime ervaring met plannen, organiseren, structuur aanbrengen en is daar punctueel in
is representatief en is een professionele gesprekspartner voor zowel de klant als collega's
denkt in de creatieve opdracht verder mee dan enkel de aanvraag, denkt mee in communicatiedoelstellingen en betrekt nieuwe (grafische, online) ontwikkelingen bij de opdracht
is stressbestendig en kan goed omgaan met (snel naderende) deadlines
werkt oplossingsgericht en kan situaties communicatief goed inschatten richting klant en collega's
heeft ervaring met de verschillende belangen van stakeholders en weet hierop in te spelen
is commercieel ingesteld en draagt zelfstandig zorg voor een regelmatig kosten-baten overzicht naar de Studio Coördinator of Manager Cross Media
beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
is fulltime beschikbaar
woont in de omgeving van Utrecht
Arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 3 juni 2022.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring €. 3300,-/€. 3600,- bruto per maand. Solliciteer svp via de 'reageer' button onderaan de vacature op: www.module.nl.

Module biedt nu de unieke mogelijkheid een eerste kennismaking en nadere informatie over onze dienstverlening en vacature middels een video interview te laten plaatsvinden. Onze kandidaten zijn nu geen tijd en geld meer kwijt aan reizen én het milieu is ook blij met ons!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=105444220&t=101&cid=modu-nl&vid=000271

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301299
    [ ]     67 bezoeken