Quality Assurance Engineer

contact met mij op 21.2 EUR

.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie met een fabriek in Apeldoorn.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever maakt afspraken met de klanten over de kwaliteit van de producten die zij produceren. Samen met jouw collega's bewaak je als QA Engineer deze kwaliteitsnormen. Dit doe je door het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het ondernemen van de juiste acties. Vanuit jouw expertise rol geef je ondersteuning aan de productie als het gaat om kwaliteit en optimaliseringtrajecten.

De werkzaamheden:

Uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyses op kwaliteitsnormen;Acties uitzetten na constateren van afwijkingen;Zorg dragen voor structurele oplossingen in samenwerking met betrokken collega’s;Borgen van ondernomen acties in het kwaliteitssysteem;Aansturen van projectgroepen gericht op kwaliteit.
Naast de controle op kwaliteit speel je een rol in het optimaliseren van de kwaliteit en het verbeteren van de productieprocessen. Dit doe je samen met verschillende collega’s van de productie en de technische dienst.

Functie-eisen

Afgeronde HBO Chemische technologie of HLO;Ervaring in een soortgelijke functie binnen de procesindustrie;Communicatief en sociaal vaardig;Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;Resultaat en oplossingsgericht;

Arbeidsvoorwaarden

Een baan voor een langere tijd bij een internationale opdrachtgever;Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen 2800 en 3400 bruto per maand;Een werkweek van 36 uur;Een prettige werksfeer en leuke collega's.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Gelderland - Apeldoorn
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484107          43 bezoeken