Quantity Survey Technician

contact met mij op 18.59 EUR

Voor onze opdrachtgever in Zeeuws - Vlaanderen zoeken wij per direct een Quantity Survey Technician

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Als Quantity Survey Technician beïnvloed je de houding en gedrag van aannemers door consistente en professionele contracttoepassing over de gehele site en over alle disciplines. Op deze manier draagt de Quantity Survey Technician bij tot het scheppen van een correcte en positieve werkomgeving tussen onze klant en de Unit Rate contractors. Hij/zij voert “Quantity Surveys” uit op de operationele Unit Rate contracten binnen een Maintain Facility Team.

De Quantity Survey Technician is verantwoordelijk voor :

Het controleren van rekeningen en begrotingen van Unit Rate Contractor firma’s. t.a.v.: juiste toepassing en interpretatie van de Unit Rate Contracten; de contract scope, insluitende meer- en minder werk; de uitvoering van de werkzaamheden op de meest economische wijze;Neemt, eventueel in overleg met zijn leader, actie in geval van geconstateerde afwijkingen: afstemming met opdrachtgever van bevindingen; communicatie met Unit Rate Contractor Firma’s voor verduidelijking van gevonden afwijkingen; rapporteert gevalideerde QS bevindingen;Ondersteunt, in overleg met zijn leader, Maintenance stakeholders en Sourcing Specialisten bij de interpretatie, beoordeling en juiste toepassing van Unit Rate Contracten;Beheert en onderhoudt discipline Unit Rate database(s) en overige van toepassing van Unit Rate Contracten;Beheert en onderhoudt discipline Unit Rate database(s) en overige van toepassing zijnde contract condities;Geeft relevante input om Unit Rate codes actueel te houden. Dit betreft zowel onderhoud als verbeteringen;Adviseert, in overleg met zijn leader, de afdeling inkoop aangaande contract interpretatie kwesties die zich voordoen op technisch, operationeel en commercieel gebied;Geeft in overleg met zijn leader gevraagd en ongevraagd advies: aan Maintenance Stakeholders en Contractor firma aangaande contract interpretatie situaties die zich voordoen tijdens de begrotings fase als tijdens de uitvoering; Aan Maintenance opdrachtgever voor Unit Rate rekening ontvangst en controle.Moet op een correcte manier omgaan met situaties waarbij er tegenstrijdige belangen zijn tussen onze klant en Unit Rate Contractor ; “conflict of interest”;Is door kennis en ervaring vraagbaak binnen zijn vakgebied;Ondersteunt en traint nieuwe en minder ervaren collega’s.


Functie-eisen

Technische opleiding op minimaal MBO 4 niveau.Enkele jaren ervaring in de petro(chemische industrie) als quantity surveyor.Ervaring met het werken in SAP.VCA-VOL (mocht je deze niet hebben kan Nouvall een examen hierbij regelen).


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301334
    [ ]     61 bezoeken