REV039IT (revit) Xena 2 ladies maat 42, werkelijk als nieuw

535 EUR

Bij deze bieden wij een zo goed als nieuw Revit Xena 2 ladies (dames) motorpak te koop aan in de maat 42.

Hoewel het pak een paar keer is gebruikt, zijn er geen gebruikerssporen waar te nemen en is het pak niet van nieuw te onderscheiden.

Het pak is aangeschaft op 27-04-2019 bij Hans van Wijk motoren voor een aanbiedingsprijs van 653,- euro (bon hiervan is nog aanwezig evenals de kaartjes). De oorspronkelijke nieuwprijs was 758,- euro. Hierbij is een back-protector inbegrepen, die ook bij de koop van het pak is inbegrepen.

Het pak wordt helaas ivm medische redenen verkocht. Na het behalen van het motorrijbewijs in de zomer van 2019, is het pak een aantal keer gebruikt. Daarna door ziekte helaas in de kast blijven hangen. Ondanks dat het pak niet is gebruikt, is het wel afgelopen voorjaar nogmaals (op voorgeschreven wijze) met leervet behandeld.

Hieronder de specificaties die vanuit Revit vermeld zijn, evenals een maattabel:

Omschrijving en eigenschappen Revit Xena 2 ladies jack:
De Xena 2 Ladies jas is gemaakt met een unieke combinatie van Monaco Performance rundleer en embossed rundleer, wat zijn sportieve uitstraling een modieuze touch geeft. Bescherming komt van onze prijswinnende SEEFLEX™ CE-level 2 protectoren en is te upgraden met onze SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector. Dankzij PWR | shell stretch materiaal op de juiste plekken zit het leer dicht op het lichaam, wat comfort, bescherming en een vrouwelijke look oplevert. Dankzij de verschillende verstelopties kun je de Xena 2 zowel op als naast de motor dragen zoals jij dat prettig vindt. Met de korte en lange verbindingsritsen verbind je de jas aan de Xena 2 Ladies broek, of in combinatie met onze Safeway riem aan iedere REV’IT! jeans. Dankzij de verwijderbare thermovoering is de Xena 2 Ladies jas zeer geschikt voor in wisselende omstandigheden.
Eigenschappen:

· korte en lange verbindingsrits
· comfort kraag en manchetten
· jeans lus
· stretch gedeeltes
· stretchpanelen
· verstelriempjes
· verstelbandje
· race pasvorm
· strak
· binnenzakken
· steekzakken
· veiligheidsnaden
· SEEFLEX™ Level 2 CE bescherming
· voorbereid voor SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector - Type RV (inclusief!)
· veiligheids stiknaden
· uitneembare thermische bodywarmer
· Lorica®
· Monaco Performance rundleder
· PWR | shell 500D stretch

Omschrijving en eigenschappen Revit Xena 2 ladies broek:
De Xena ladies broek is ontworpen voor vrouwen met een grote behoefte aan snelheid en de wens er goed uit te zien. De broek is ontworpen om je vrouwelijke vormen te accentueren en is even comfortabel als stijlvol.

Op het circuit kun je er dual-comp knee sliders bevestigen aan de broek zodat je zo sportief kunt rijden als je wilt. Maar als je op de openbare weg liever zonder rijdt, kun je de klittenbanddelen bedekken met de bijgeleverde leren patches.

CE-goedgekeurde heup- en knieprotectoren, een dubbel leren zitvlak en leer van hoge kwaliteit zullen je beschermen wanneer jij de gashendel opendraait en geniet van de snelheid.
Eigenschappen:

· verwijderbare leren kniepatches
· elastisch
· haak en knoop sluiting
· korte en dubbele lange verbindingsrits
· stretch gedeeltes
· stretchpanelen
· verstelriempjes
· race pasvorm
· strak
· ventilatiepanels
· Monaco Performance rundleder
· PWR | shell 500D stretch
· dubbel lederen zitvlak
· veiligheids stiknaden
· SaS Tec® CE protectie
· TRYONIC SEESOFT™ CE-level 1 type B heup protector, versie RV01

Maattabel t.a.v. maat 42, aangegeven in centimeters (CM):
- Borstomvang : 95 – 98
- Taille : 79 – 82
- Heupen : 102 – 104
- Buitenbeen lengte : 101
- Binnenbeen lengte : 75

Mocht u interesse hebben in dit prachtige dames motorpak, neem vrijblijvend contact op. Uiteraard is passen geen enkel probleem. Bent u zeker van de maat en overtuigd van het pak, is opsturen (op eigen risico) eventueel.

Locatie: Zeeland - Hoedekenskerke
Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 25 juli, Advertentie id: 1190289          43 bezoeken