RFID bescherming Autosleutels Faraday Bag Keyless Entry

49,95 EUR

Beveilig je autosleutels met onze geavanceerde RFID Faraday Bag!
 
Ben je bezorgd over autodiefstal via het hacken van je draadloze autosleutels? Maak je geen zorgen meer! Ons state-of-the-art RFID tasje biedt de ultieme bescherming voor je autosleutels tegen ongewenste toegang en potentiële autodiefstal.
 
100% SIGNAALBESCHERMING – Blokkeert WiFi (2,4 & 5 GHz), Bluetooth, mobiele signalen inclusief 5G-netwerken, GPS, RFID en radiosignalen met een gemiddelde demping van 90 dB van lage MHz tot 40 GHz. Afscherming tegen EMI, EMR en EMF.
 
Afmetingen van item (L x B x H)    12,7 x 0,5 x 8,3 centimeter
Inhoud:
2 RFID Tasjes
 
 
Beveilig je waardevolle spullen met het RFID Tasje! 
Ben je bezorgd over de toenemende dreiging van digitale diefstal en fraude? Bescherm jezelf en je bezittingen met ons geavanceerde RFID-tasje! Of je nu onderweg bent of gewoon thuis, dit tasje is de ultieme oplossing om je autosleutels, creditcards en bankpassen te beschermen tegen ongewenste toegang.
 
 
Belangrijkste kenmerken:
RFID-bescherming: Ons tasje is voorzien van geavanceerde RFID-blokkerende technologie die je persoonlijke gegevens beschermt tegen scammers en digitale dieven. Je kunt met een gerust hart reizen, wetende dat je persoonlijke informatie veilig is.
 
Handig formaat: Het tasje is compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk in je zak, tas of auto past. Het is ontworpen voor het opbergen van al je belangrijke kaarten en sleutels op één plek, zodat je ze nooit meer kwijtraakt.
 
Organisatie en efficiëntie: Met speciale vakken en sleuven kun je je creditcards, bankpassen en autosleutels netjes georganiseerd houden. Geen gedoe meer met rondslingerende kaarten en sleutels!
 
Duurzaamheid: Het RFID-tasje is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zodat je er jarenlang van kunt genieten zonder dat het aan kwaliteit verliest.
 
Perfect cadeau: Ons RFID-tasje is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie. Help ze hun persoonlijke bezittingen te beschermen en laat zien dat je om hun veiligheid geeft.
 
Wacht niet langer! Bescherm jezelf en je waardevolle spullen tegen moderne bedreigingen met ons RFID-tasje voor autosleutels, creditcards en bankpassen. Bestel nu en geniet van gemoedsrust waar je ook!

Locatie: Gelderland - Huissen

Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 11 July
Advertentie id: 1874183
    [ ]     63 bezoeken