Schoonmaakmedewerker kantoorpand met VCA

contact met mij op 21.2 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Ben jij een schoonmaaktopper, ben jij een vroege vogel, woon je in de omgeving van de Botlek, Ben je in bezit van VCA, solliciteer dan direct!

Wij zijn per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker met VCA. Je gaat werken bij een bedrijf die voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten levert aan heel de wereld. Samen met landbouwers, klanten, overheden en de omgeving helpen zij mensen om te groeien en zich te ontwikkelen, steunend op de expertise en meer dan 155 jaar ervaring.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van kantoren, kleedruimtes, toiletten en laboratoria.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 6:00 uur (bespreekbaar vanaf 9:00 uur) tot 10:00 uur.

En doe je het goed, dan zit er een vast dienstverband bij het bedrijf voor je in!

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou:
Je hebt relevante werkervaringJe bent in het bezit van het VCA certificaatJe bent gemotiveerdJe bent woonachtig in regio RotterdamJe beschikt over eigen vervoerJe spreekt Nederlands en/of Engels

 

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en wil jij per direct aan de slag als 'schoonmaakmedewerker met VCA' in De Botlek?  Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zuid-Holland - Botlek Rotterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484102          62 bezoeken