Schoonmaakmedewerker met rijbewijs

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin:

Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.

Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.  

Functieomschrijving

Hou jij van een opgeruimde boel? Ben jij fysiek sterk en hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Dat is mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Portieken Schoonmaker verzorg je in teamverband het schoonmaakonderhoud aan de portieken, openbare ruimtes en trappenhuizen maar je kan ook ingezet worden voor eventuele schoonmaak calamiteiten. Hou er wel rekening mee dat je de hele dag trappen op en af gaat dus een goede conditie is aan te raden. Je gaat aan de slag voor ongeveer 24-40 uur in de week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

 

Functie-eisen

Ervaring is niet nodig maar zou wel fijn zijnJe bent woonachtig in de regio van Den HaagJe beheerst de Nederlandse taalJe bent flexibel inzetbaarHet hebben van een rijbewijs heeft voorkeur

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil jij per direct aan de slag als 'Schoonmaak medewerker portieken' in de regio Den Haag? Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie! Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384168          43 bezoeken