Schoonmaker

contact met mij op 117,51 EUR

Functieomschrijving

Wil jij snel even een leuk zakcentje opdoen? En ben jij een aanpakker? Wellicht is deze korte klus dan wel iets voor jou!

Voor één van de grootste leveranciers van kunststof kozijnen zijn wij opzoek naar iemand die niet vies is van een schoonmaakklus. In Veenendaal word een nieuwbouwproject opgeleverd en voor deze oplevering is het natuurlijk belangrijk dat de woningen netjes worden aangeboden aan de bewoners.

Dus wat moet er precies gebeuren zal je nu denken, nou hier komt het De schoonmaakklus houdt in het schoonmaken van kunststof kozijnen. Er zitten hier en daar zwarte vegen en binnenin misschien ook roestvlekjes, deze moeten worden weggehaald. Eigenlijk best een simpel klusje! Het betreft een functie voor 3 dagen in de week en de werkzaamheden worden verricht in week 35.

Dus ben jij in week 35 beschikbaar voor deze korte maar leuke klus? Laat het ons dan zeker weten!

Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton of mail jouw cv naar sharon.simons@nl.randstad.com. Heb je eerst toch nog wat vragen over deze vacature? Neem gerust contact met ons op: 0342405020.


Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 822541          502 bezoeken