Schoonmaker Sportlocaties

contact met mij op 18.59 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers. 

Functieomschrijving

Ben jij die bevlogen medewerker met hart voor de accommodatie(s) en die gevoel heeft voor sport in de breedste zin? Ben jij proactief, klantvriendelijk en past service verlenen helemaal bij jou?  Ben jij een echte aanpakker en heb je oog voor detail en werk je graag in een dynamische (sport)omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De opdrachtgever wil dat de accommodaties elke dag schoongemaakt worden. Om dit te realiseren vragen wij voor de sporthallen enthousiaste en flexibele schoonmaakmedewerkers met een klantvriendelijke en klantgerichte houding. Je bent bekend met schoonmaaktechnieken, kan deze effectief toepassen in de dagelijkse praktijk. Je zorgt voor een frisse en schone sportaccommodatie waarin het veilig en leuk sporten is. Wij zijn in ieder geval op zoek naar een vroege vogel daar je ongeveer om 5:00 uur begint met werken (je zou ook om 4:00 uur mogen beginnen).

Deze vacature is eventueel ook geschikt als bijbaan voor studenten! Dus wil jij graag van je krantenwijk af! Een toffe baan naast je school!

Locaties zijn verspreid door heel Dordrecht (ochtend voor 8 uur klaar)

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Beheersing van de Nederlandse of Engelse taalJe hebt ervaring in de schoonmaakJe kan zelfstandig werkenJe bent klantvriendelijk

Sollicitatieprocedure

Ben je beschikbaar voor de baan 'schoonmaker-gymzalen' ben je flexibel inzetbaar en woon jij in de omgeving van Benthuizen? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 27 July
Advertentie id: 1301342
    [ ]     72 bezoeken