Schuberth C3 Pro Incl. Pinlock Vizier - Mat Zwart

299 EUR

Schuberth C3 Pro – MatZwart is een stijlvol uitgevoerde systeemhelm met een stoere uitstraling. Er wordt extra veel comfort geboden als u deze helm draagt tijdens het rijden op de motor of scooter. Het vizier is bijvoorbeeld extra groot uitgevoerd. Dat zorgt voor een breder gezichtsveld en verhoogt de veiligheid van deelname aan het verkeer. Er is tevens sprake van een ingebouwd zonnevizier dat 80 procent getint is. De micro sluiting voor de kinband zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk de sluiting kunt dichtdoen en openen. Het ventilatiesysteem waarover de MatZwarte Schuberth C3 Pro beschikt, maakt het extra aangenaam tijdens het rijden. De helmschaal is van een hoogwaardige kwaliteit en gemaakt op basis van glasvezel. Er wordt door de omsluiting van het hele hoofd een uitstekende bescherming geboden als u deze systeemhelm draagt. De Schuberth C3 Pro beschikt ook over wat extra´s in de vorm van de voorbereiding voor de toepassing van een communicatiesysteem. Dit systeem wordt er overigens niet bijgeleverd. U krijgt wel een helmzak bij de bestelling van de Schuberth C3 Pro – MatZwart en kunt optioneel het communicatiesysteem bestellen. Het gewicht is met 1.570 gram niet heel licht, maar toch voelt de helm comfortabel aan tijdens korte en lange ritten. Specificaties Schuberth C3 Pro – MatZwart:

- ECE 22.05 gekeurd
- Glasvezel helmschaal
- Extra groot vizier
- Ingebouwd zonnevizier 80 procent getint
- Micro kinband sluiting
- (SRCS) voorbereid voor Bluetooth
- Ventilatiesysteem met 2 luchtgaten
- Wasbare binnenvoering antibacterieel
- 1.570 gram
- Wordt geleverd inclusief Pinlock vizier

Wanneer u zich registreert via de website van Schuberth heeft u recht op het Schuberth warranty programme, alsmede het Schuberth accident insurance programme. Dit houdt in dat u 5 jaar garantie heeft op uw helm. In het geval van een ongeluk binnen 3 jaar na aankoop van de helm ontvangt u onder enkele voorwaarden zoals een politierapport een nieuwe helm voor 1/3 van de originele prijs. Schuberth onderzoekt deze beschadigde helmen om de veiligheid van de helmen nog verder te verbeteren!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van Schuberth, www.schuberth.com.

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren: Helmonline Schuberth XS (53/54) XS (52/53) S (55/56) S (54/55) M (57/58) M (56/57) L (59/60) L (58/59) XL (61/62) XL (60/61)Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!Websitewww.helmonline.nl/schuberth-c3-pro-matzwart.html?channable

Locatie: Utrecht - Nieuwegein
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 16 February, Advertentie id: 1276031          92 bezoeken