Schuberth C3 Pro Sesante - Mat Zwart Rood

402,95 EUR

De Schuberth C3 Pro Sestante is een nieuw model van de bekende Schuberth C3 Pro systeemhelmen. Anders dan de andere helmen hebben de Sestante systeemhelmen een unieke print op de buitenschaal. De helm valt hierdoor erg op. De buitenschaal is overigens gemaakt van fiberglass, waardoor de Schuberth helm zeer sterk en licht is. In de buitenschaal zijn ventilatieopeningen gemaakt voor een constante toevoer van frisse lucht. Een groot voordeel van de Schuberth C3 Pro Sestante systeemhelm is dat het vizier extra groot is uitgevoerd. Hierdoor heb je een extra breed gezichtsveld en kun je overig verkeer eerder aan zien komen rijden. Bij levering wordt standaard een Pinlock vizier meegeleverd. Ook beschikt de helm over een ingebouwd zonnevizier. Dit zonnevizier is eenvoudig aan de zijkant van de helm te bedienen. Dit kan zelfs tijdens het rijden en met handschoenen aan worden bediend. De binnenvoering kan worden uitgenomen en worden gewassen. Ook heeft de binnenvoering een uitsparing voor het plaatsen van een communicatiesysteem. Tot slot is het goed om te weten dat deze helm gedragen kan worden op de openbare weg. De Schuberth C3 Pro Sestante motorhelm is namelijk voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit maakt de helm helemaal compleet! Specificaties Schuberth C3 Pro Sestante - Mat Zwart / Rood:

- Extra groot vizier
- Wasbare Coolmax® binnenvoering (Antibacterieel)
- Micro kinbandsluiting
- Voorbereid voor geïntegreerd bluetooth communicatie (SRCS)
- Ventilatiesysteem, 2 luchtinlaten
- Geïntegreerd zonnevizier 80% getint
- Helder antikrasvizier
- Inclusief pinlock vizier
- ECE-R 22.05 Keuring
- DFP (Direct Fiber Processing) fiberglas buitenschaal

Let op: Schuberth voert een afwijkende maatvoering. Hieronder staat hoe wij de maten van Schuberth interpreteren: Helmonline Schuberth XS (53/54) XS (52/53) S (55/56) S (54/55) M (57/58) M (56/57) L (59/60) L (58/59) XL (61/62) XL (60/61)

Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!Websitewww.helmonline.nl/schuberth-c3-pro-sestante-mat-zwart-rood.html?channable

Locatie: Utrecht - Nieuwegein
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 16 February, Advertentie id: 1276050          83 bezoeken