Seat Ibiza Autoradio Draadloos CarPlay 32GB

289,99 EUR

Deze snelle en moderne autoradio met navigatie voor de Seat Ibiza van 2008 t/m 2014 beschikt over de nieuwste draadloze CarPlay en de Android auto functies waarmee je tijdens het rijden veilig je smartphone kunt bedienen zonder deze vast te houden.De Cartronix CTX-112722 Android 10 is gemaakt voor de Seat Ibiza van 2008 t/m 2014 en is een supermoderne autoradio, die uitgerust is met de aller nieuwste technologieën zoals Draadloos CarPlay en bekabelde Android Auto. Met deze autoradio kun je handsfree bellen met iedere denkbare smartphone, veilig navigeren op verschillende manieren en natuurlijk jouw favoriete muziek streamen. Ook is deze auto radio voorzien van een ingebouwde cd/dvd speler.

De Catronix CTX-112722 voor de Seat Ibiza maakt gebruik van het nieuwste besturingssysteem van Android: Android 10. Hiermee kan jij alle soorten apps downloaden. Denk bijvoorbeeld aan Spotify, Waze, Netflix en Google Maps. Ook is de radio erg strak en robuust waardoor het een absolute toegevoegde waarde geeft aan het interieur van de auto. Tot slot is de radio ook nog eens erg makkelijk te gebruiken.

Overigens is de Android 10 versie vooral fantastisch omdat je nu gebruik kan maken van de
split screen modus. Dit houdt in dat meerdere apps op het zelfde moment gebruikt kunnen worden. Zo kan je muziek beluisteren en de flitspalen in de gaten houden op hetzelfde moment.

CarPlay & Android auto
CarPlay & Android auto zijn opties die door de Cartronix CTX-112722 autoradio worden ondersteund. Apple Carplay en Android auto zijn opties die ervoor zorgen dat je tijdens het rijden veilig je smartphone kunt bedienen zonder je smartphone vast te pakken. De bediening van je telefoon gaat in dat geval via het scherm van de CTX-112722.

Wanneer je jouw telefoon via usb met de Cartronix CTX-112722 verbind, kun je onder andere routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken voeren en naar muziek luisteren. Je kunt zelfs whatsapp berichten inspreken die als tekst worden verzonden. Met CarPlay kun je ook radio applicaties bedienen die betere ontvangst hebben dan DAB+, hoe vet is dat?

Met deze autoradio is het tevens mogelijk CarPlay draadloos te gebruiken. Je hebt dan geen kabel nodig om een verbinding tot stand te brengen. Voor Android Auto is een uitstekende verbinding via usb mogelijk. Kortom, geweldige opties die je kunt gebruiken zonder extra accessoires aan te schaffen.

Hoe past de radio in mijn Seat?

Dankzij de Canbus module past de radio in jouw Seat. De radio is dus speciaal ontworpen en gemaakt voor de Seat Ibiza uit 2008 t/m 2014. Doordat de radio specifiek voor deze auto's is gemaakt, blijven de originele functies in de auto werken. Zo kan je zenders en het geluid aanpassen op jouw stuur. Daarbij gaat de radio aan en uit bij het aanzetten of uitzetten van de motor.

Wat voor functies heeft deze Cartronix CTX-112722?

- Een prachtig touchscreen van 7 inch en in HD.
- De radio werkt op het besturingssysteem Android 10
- De volgende talen zijn beschikbaar: Nederlands, Engels, Frans en Duits.
- FM/AM-radio functionaliteiten
- Draadloos CarPlay en Bekabeld Samsung auto
- Een wifi-ontvanger, die ingebouwd is
- Bluetooth
- 2GB RAM geheugen
- 32 GB opslaggeheugen
- Een aansluitingen voor een eventuele achteruitrijcamera
- Een geluidsversterker: 4x 45 W

Handsfree

Met de bluetooth-functies kan jij handsfree bellen in de auto. In de radio zit een microfoon en je krijgt er ook nog een apart meegeleverd. Op deze manier kan iedereen jou goed verstaan, terwijl jouw handen niet van het stuur komen of jouw ogen van de weg. Ook kan je hierdoor gebruik maken van Siri of Google Assistent.

FM, AM & DAB+ radio

Ook kan je met deze radio natuurlijk gewoon naar de traditionele FM/AM radio luisteren.
Naast FM/AM, kan je dit ook doen via DAB+. Hiervoor zal je alleen wel een adapter en antenne los moeten bestellen (CTX-3354). Tot slot kan je ook via apps naar de radio luisteren, dit is altijd gratis waar dan ook op de wereld.

Gratis navigatie en updates

In de Cartronix CTX-112722 zit een navigatie. Deze is offline te gebruiken door de gps-ontvanger. Zo kan je overal in Europa met navigatie rijden zonder dat je wifi nodig hebt. Echter, je kunt natuurlijk ook gewoon een app downloaden. Zo'n app, zoals Google Maps of Waze, is meestal gratis en wordt continu geüpdatet. Ook kan je bijvoorbeeld Flitsmeister downloaden zodat je nooit meer een boete krijgt.

Optionele accessoires:
Deze autoradio kan worden uitgebreid met de volgende accessoires & functies:

CarPlay (Artikel: Cartronix CTX-2233) DAB+ pakket (Artikel: Cartronix CTX-3354) Demontage gereedschap (Artikel: Cartronix DT-120) achteruitrijcamera (Artikel: Cartronix RV-300) achteruitrijcamera in kentekenhouder (Artikel: Cartronix RV-400)

Zelf Inbouwen en installeren
Hoewel dit apparaat geen Seat fabrieksradio is, is deze autoradio wel speciaal ontworpen door Cartronix voor Seat Ibiza automodellen. Het is de perfecte vervanger voor de autoradio die in de fabriek standaard wordt geïnstalleerd. Het inbouwen van de Cartronix CTX-112722 vereist geen technische kennis. De carbon frame wordt standaard bij de autoradio meegeleverd.Websitewww.caraudiogigant

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 January
Advertentie id: 1301430
    [ ]     99 bezoeken